2022 uudet kesärengasmallit

2022 uudet kesärengasmallit

1. Continental Conti UltraContact

Continental esittelee UltraContact-kesärenkaan, jolla on erittäin pitkä käyttöikä ja joka täyttää niin tutut turvallisuusvaatimukset kuin muuttuvan yhteiskunnan trendit. Renkaaseen on suunniteltu uusi seos ja kulutuspinta siten, että kilometrimäärät ja maksimaalinen kestävyys yhdistyvät turvallisiin ajo-ominaisuuksiin, alhaiseen vierintävastukseen ja matalaan melutasoon.
Uusi UltraContact-kesärengas on saatavissa vuoden 2022 keväästä alkaen. 

Täydellinen hallinta märillä teillä.
Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Hyvät märkäpito-ominaisuudet ja pitkä kestävyys.
Alhainen melutaso.

Parempi turvallisuus märillä teillä.
Märillä teillä vesiliirron riski riippuu renkaan kulutuspinnan keskialueen kunnosta.
Uuden UltraContactin suuri määrä erilaisia vinoja lamelleja mahdollistaa veden poistumisen tehokkaasti kosketuspinnalta kulutuspinnan uriin ja renkaan olkapäihin. Tämä niin kutsuttu viistelamellikonsepti nopeuttaa veden poistumista ja takaa lyhyet jarrutusmatkat sateella.

Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Toinen tapa vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää on räätälöity kulutuspinta. Suuren lamellimäärän ja vankan kulutuspinnan ripojen yhdistelmä takaa erinomaisen jäykkyyden ja vakauden, kun renkaan jälki jakautuu tasaisesti koko kosketuspinnalle.
Märissä olosuhteissa toimii Diamond Edge puhdistajana, joka poistaa lyhyitä jarrutusmatkoja varten kosketuspinnasta vettä.

Adaptiivinen erinomainen pito ja kilometritulos.
Uusi, erittäin kestävä kumiseos, joka tunnetaan nimellä YellowChili. Se koostuu verkosta kestäviä polymeeriyhdisteitä, joiden kuluminen on vähäisempää kuin tavallisten yhdisteiden. Laadukkaiden ainesosien ansiosta se lukittuu hyvin myös tienpintaan ja antaa hyvän pidon, mikä varmistaa tehokkaan liikkeellelähdön, tarkan ohjauksen ja lyhyet jarrutusmatkat.

Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin renkaista murehtiminen, UltraContact - sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvioinnilla rengas tarjoaa erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.

2. Continental SportContact 7

Antaa luottamusta turvalliseen ja vakaaseen ajokäyttäytymiseen märällä ja kuivalla pinnalla.
Erittäin pehmeän BlackChili-seoksen ja erittäin jäykän kuvion täydellinen yhdistelmä takaa pitkäkestoisen, ennennäkemätöntä ajamisen ilon.
Räätälöity eri ajoneuvoluokkiin, jotta saat tyypillisen SportContact™-tuntuman.

 
  
Saksassa kehitettyä suorituskykyä.

Tieto siitä, että voit aina luottaa renkaisiisi, antaa sinulle itseluottamusta. Uusi SportContact™ 7 on suunniteltu antamaan sinulle luottavainen tunne, jotta voit puskea rajoja yhä korkeammalle sekä voit yksinkertaisesti nauttia ajamisen ilosta korkeimmalla tasolla.
Sopeutuu kaikkiin tien haasteisiin.
Koska ajo-olosuhteet voivat muuttua sekunneissa, kannattaa aina luottaa renkaaseen, joka osaa mukautua tilanteen mukaan. Mukautuvan kuviopintamme ansiosta ajokäyttäytyminen on aina turvallista niin märillä kuin kuivillakin pinnoilla – jopa suuremmilla nopeuksilla.


Enemmän iloa hyvästä suorituskyvystä.
Nauti aivan uuden tason ajonautinnosta pidempään kuin koskaan ennen*
todella tasapainoinen, jäykän matalan pintakuvion ja pehmeän BlackChilin yhdistelmä mahdollistaa huippuluokan suorituskyvyn ja lisää samalla renkaiden kilometrimäärää merkittävästi.


Erinomaista suorituskykyä autosi koosta riippumatta.
Ensimmäinen eri ajoveuvoluokille ja -painoille räätälöity renkaamme SportContact™ 7 antaa sinulle tyypillisen SportContact™- tuntuman aina moottorin käynnistäessäsi.

Edeltäjäänsä verrattuna*
 

3. MICHELIN PILOT SPORT 5 

Ota kaikki irti ajamisesta MICHELIN Pilot Sport 5-renkailla.

MICHELINin 5. sukupolven urheilullinen kesärengas maantieajoon.

Rakennettu erittäin kestäväksi ja tarjoaa pitkäkestoista suorituskykyä.

Suunniteltu erittäin reaktiivisiksi, mikä tekee ohjaamisesta tarkempaa.

Paranna pitoa ja jarrutusominaisuuksia märillä ja kuivilla teillä. 
Hyvä suorituskyky yhdistyy siistiin ulkoasuun.Parempi ajonautinto kestävillä renkailla, joilla voit ajaa enemmän ajokilometrejä.

Koe reaktiivisen ajamisen riemu korkean suorituskyvyn ja erittäin hyvän keston ansiosta valitsemalla MICHELIN Pilot Sport 5-rengas. Tunne, miten ohjauskomennot välittyvät optimaalisen reaktiivisesti tienpintaan, minkä mahdollistavat MICHELIN Dynamic Response -tekniikan erinomainen reaktiivisuus ja ajotarkkuus. Aja pidempään tinkimättä koskaan suorituskyvystä MaxTouch-rakenteen ansiosta. Rakenne jakaa kiihdytys-, jarrutus- ja kääntöliikkeiden aiheuttamat voimat tasaisesti ja pidentää siten kulutuspinnan käyttöikää.

Hallitse ajoa luottavaisesti pitkäkestoisen pidon avulla.
Valitse MICHELIN Pilot Sport 5-rengas, jos haluat maksimaalisen pidon ja erinomaiset jarrutusominaisuudet märällä ja kuivalla tiellä. Dual Sport-kulutuspintatekniikan ansiosta renkaassa on sisäsivulla suuret pitkittäisurat, jotka huuhtovat veden pois, parantavat maantiepitoa märällä kelillä. lisäksi renkaan ulkosivulla on jäykkiä lohkoja, jotka parantavat pitoa kuivilla teillä. Näin voit ajaa tarkasti autoa halliten ja nauttia luotettavasta ajamisesta.Valitse tyyli ja ominaisuudet – valitse MICHELIN Pilot Sport 5-rengas. Premium Touch-sivuseinämärakenne antaa renkaille siistin, mattamustan pinnan, jossa on samettia muistuttavaa mikrotekstuuria. matkusta aina tyylillä – niin lyhyet kuin pitkätkin matkat – sillä yksityiskohdilla on väliä. MICHELIN Pilot Sport 5-renkaissa on Wear2check-ilmaisin, jonka avulla voit tarkistaa helposti renkaan kunnon ja seurata sitä.
 

4. MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING

Neljä vuotta MICHELIN CrossClimate 2 -autorenkaan markkinoille saattamisen jälkeen Clermont-Ferrandissa sijaitseva valmistaja halusi laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti kasvaville markkinoille: matkailuautoille.

Michelinin ainutlaatuiset kor 
Euroopassa ovat ne saatavilla alkaen 1.03.2022.kean suorituskyvyn matkailuautonrenkaat, jotka on suunniteltu käytettäviksi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
3PMSF-lumipitosymboli takaa turvallisen vetokyvyn, jarrutuskyvyn ja pidon lumella.
Turvallinen ajokäytös ja erinomainen pito märällä tiellä.
Optimoitu jarrutusteho kuivalla.
Vahvistettu rengasrunko, joka kestää pitkäaikaista pysäköintiä: CP-merkintä.
Michelin-renkaiden optimoitu kestävyys.

Aja rauhallisin mielin varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
Nauti ajamisen vapaudesta suuren osan vuodesta MICHELIN CrossClimate Camping -renkaiden ansiosta. Tämä 3PMSF-sertifioitu rengas, joka asettaa turvallisuuden etusijalle, tarjoaa hyvän pidon lumella sekä erinomaiset jarrutusominaisuudet märillä ja kuivilla teillä. Valitse pitkäikäinen rengas hauskoja perheretkiä tai viikonloppuseikkailuja varten.

Tutustu kaikkiin matkakohteisiin keliolosuhteista riippumatta.
MICHELIN CrossClimate Camping -renkailla voit seikkailla rauhallisin mielin jo varhaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Rengas on 3PMSF-sertifioitu ja suunniteltu hallitsemaan kaikkia tienpintoja. Se toimii hyvin lumella ja tarjoaa yhtä vaikuttavan pidon märillä, muta-, ruoho- ja sorateillä. Älä anna sään hallita ajonautintoa vaan valitse rengas, joka on aina valmiina matkaan.

Matkusta mukavasti pitkäikäisillä renkailla, joiden kestävä rakenne on suunniteltu turvalliseen ajoon ja pitkäaikaiseen pysäköintiin.
MICHELIN CrossClimate Camping-matkailuautonrenkaassa on pitkäikäinen kulutuspinta, jossa on kuorma-autorenkaiden teknologiaan perustuva, hankausta kestävä kumiseos. Vahvistetut sivut tarjoavat paremman suojan iskuja ja reunakiviin törmäyksiä vastaan, ja CP-merkitty runko on suunniteltu kestämään pitkäaikaista pysäköintiä.

5. MICHELIN PRIMACY 4+ 


MICHELIN PRIMACY 4+, parempaa, kestävämpää turvallisuutta.

Koe parempi turvallisuus ajan mittaan(1) MICHELIN PRIMACY4+ -renkailla ajaessasi. Suunniteltu pitämään sinut ja matkustajasi turvassa, ajokilometristä toiseen.
Paras märkäjarrutuskyky sallitulla kulutuspinnan syvyydellä.
Parhaat vesiliirto-ominaisuudet.
Erinomaisen pitkäkestoinen.

Suunnitellussa hyödynnetty MICHELIN EverGrip -tekniikkaa. MICHELIN EverGrip-tekniikoiden avulla kehitetyt uusimman sukupolven kumikoostumukset tekevät kulutuspinnasta itsestään korjautuvan. Tämä ja kulutuspinnan kaksi pientä jäykkää kumiosaa saavat renkaan turvallisen suorituskyvyn säilymään pitkään, myös kuluneena.

Älä huolehdi renkaistasi, vaan nauti erinomaisen pitkäkestoisista renkaista valitsemalla MICHELIN PRIMACY 4+ – etkä joudu tinkimään turvallisuudesta ajan mittaan. Aja rauhallisin mielin renkaiden MaxTouch-rakennetekniikan ansiosta. Tekniikka maksimoi kosketuspinnan tien kanssa ja jakaa kiihdytys-, jarrutus- ja kääntöliikkeiden aiheuttamat voimat tasaisemmin, mikä pidentää kulutuspinnan kestoa

Disainitud MICHELIN EverGrip Technologiaga. MICHELIN EverGrip tehnoloogiatest pärineb uusima põlvkonna iseuueneva turvisega kummisegu, mis sisaldab kahte nutikat kummijäikust, mis tagab selle rehvi ohutu jõudluse isegi kulumisel.

Ärge kulutage aega oma rehvide pärast muretsemisele, nautige MICHELIN PRIMACY 4+ rehviga suurepärast pikaealisust, ohverdamata aja jooksul ohutust. Sõitke südamerahuga tänu MaxTouchi ehitustehnoloogiale, mis maksimeerib kontakti teega

6. FALKEN AZENIS FK520

Falken Azenis FK520 korkean suorituskyvyn rengas.
• Erittäin tarkka käsiteltävyys, poikkeuksellinen vakaus ja ohjattavuus kaikilla nopeuksilla.
• Teknologiansiirto moottoriurheilusta mukauttamalla AZENIS-kilparenkaiden muotoilukomponentteja.
• Lisää turvallisuutta huomattavasti lyhyemmällä jarrutusmatkalla märissä ja kuivissa olosuhteissa.
• Parannettu melunvaimennus ja alhaisempi melutaso.
• Jopa 10% pienempi renkaan paino.
• Optimoitu vierintävastus vähentää polttoaineen kulutusta.
• Aerodynaaminen sivuseinämän muotoilu, uudella nano-mustalla kirjoituksella antaa huippuluokan ilmeen.


 

7. GT RADIAL SPORTACTIVE2 (2021V)

GT Radial SportActive 2 uusi uhp-rengas urheiluautoihin

Sportactive 2 on puhdas uhp-rengas, joka on suunniteltu täyttämään vaikeimpien kuljettajien tarpeet. Poikkeuksellinen pito, lyhyet jarrutusmatkat märissä olosuhteissa ovat tämän tuotteen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Ominaisuudet/hyödyt:
4-urainen leveä pintakuvio: erinomainen vedenpoisto.
Mikrolamellit kontaktialueella: tehokkaampi tartunta- ja pitovaikutus.
Täysin uusi kumisekoitus: erinomainen pito laajalla lämpötila-alueella, EU:n märkäpitoluokitus A.
Optimoitu kuviopalarakenne ja jako-osat: hiljainen rengas ja parempi ajomukavuus.

 

8. HANKOOK VENTUS PRIME4 K135

 
2022a uusi rengasmalli!

Optimaalinen ajonhallinta ja mukava ajomukavuus
Erinomainen jarrutus märillä teillä
Low Noise Technology
Erinomaiset ajokilometrit


Tasainen jalanjälkipaine
Turvallisempi ajo märillä teillä tienpinnan parantuneiden pudotusominaisuuksien ansiosta.

Low Noise Groove -profiilin optimointi
Urien resonanssi ja kuviokohina minimoidaan käyttämällä 3D-kiilarakennetta kaiuttoman kammion seinän periaatteen mukaisesti.

Extreme Precision Handling Technology
Käpristyminen estetään pyöristämällä renkaan kulmat.

Renkaiden rakenne
Kulutuspinnan yhdistelmä
HSSC (Highly Enriched Synthetic Silica Compound) on uusi seos, jossa erittäin puhdasta ja laadukasta piidioksidia vulkanoidaan alemmissa lämpötiloissa kaksi kertaa pidempään kuin tavalliset renkaat. Tämä mahdollistaa molekyylien lisääntyneen sekoittumisen, mikä varmistaa paremman ajokyvyn ja paremman ajokilometrin.

High Mileage Compound Technology
Erityiset funktionaaliset polymeerit tarjoavat paremman kemiallisen sidoksen polymeerin ja täyteaineen välillä, mikä johtaa paljon pienempään vierintävastukseen. Tämä uusi yhdistematriisikonsepti tarjoaa tehokkaan liitoksen suurempaan määrään piidioksidia kuin ennen, mikä parantaa märkä- ja kulumiskykyä.

Saumaton täyden kannen vahvistushihna
Optimoitu kulutuspinnan lujuus.

Taitettu hihnan reunateippi
Parannettu hihnan kestävyys.

Korkean lujan teräshihnalangan käyttö
Vahvat vyöt vaimentavat paremmin ulkoista iskua: Renkaan kestävyys ja ajomukavuus ovat parantuneet.

Kaksikerroksinen kuitujäykiste
Runkokuitujäykisteen kaksoisrakenne varmistaa renkaan lujuuden rakenteellisesti.

Vahvempi saumaton helmilanka
Lisäämällä pyörän ja vanteen välistä sitomisvoimaa, jopa suuremmalla alkukiihtyvyydellä, rengas pysyy erittäin vakaana.