​​​​​​​Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 nastarengas

​​​​​​​Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 nastarengas ​​​​
2021v malli!​​​​

MIELENRAUHAA POHJOISEEN TALVEEN

Nokian Hakkapeliitta 10 EV tarjoaa erinomaista ajomukavuutta ja turvallisuutta sähköautoihin ja hybrideihin. Renkaan suunnittelussa ja kehityksessä on käytetty ympäristöystävällistä teknologiaa, ja Nokian Hakkapeliitta 10 EV on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Renkaiden tuplastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.

ÄÄRIMMÄISTÄ TURVALLISUUTTA – YLIVOIMAINEN JÄÄ- JA LUMIPITO
SILENTDRIVE™-TEKNOLOGIA – ERITTÄIN HILJAINEN ÄÄNITASO
PIDEMPI TOIMINTASÄDE, ERINOMAISTA VAKAUTTA



SUOSITTELEMME TÄTÄ RENGASTA MYÖS SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN
Täyssähköauton tai pistokehybridin valinnut kuljettaja arvostaa nautinnollista ja ympäristöystävällistä matkantekoa, huoletonta ajamista sekä matalia käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta parantaa turvallisuutta, ajomukavuutta ja lisää auton toimintasädettä. Ainutlaatuista pitoa ja pohjoista mielenrauhaa henkivästä kattavasta yli 400 tuotteen valikoimastamme löydät laaturenkaat sähköiseen talvi- ja kesäajoon.

TUPLANASTATEKNOLOGIA
Maksimaalista turvallisuutta jäällä ja lumella

Keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa. Olkapääalueiden tähden muotoisia nastoja on kierretty 180 astetta, jotta nastojen reunat ovat aina optimaalisessa asennossa nastan osuessa tiehen. Tämä maksimoi pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa sekä antaa erinomaista sivuttaispitoa ja ajettavuutta. Optimoidun nastojen sijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävä ja ajomukavuus lisääntyy.

Eco Stud 10 -konsepti

Parempi jääpito, vähemmän tien kulumista

Eco Stud 10 -konseptissa yhdistyvät ilmavaimennusteknologia, nastan alla oleva kumityyny ja entistä paksumpi pohjamateriaalikerros. Ilmatila nastan alalaipan keskellä pehmentää nastaiskua ja vähentää tien kulumista. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n käyttöikää on pidennetty parantamalla nastojen kiinnitystä. Nastojen alla olevan lisäkumin ansiosta nastat kiinnittyvät tiukasti ja pysyvät kiinni pidempään.


SILENTDRIVE™-TEKNOLOGIA - MAKSIMAALISTA AJOMUKAVUUTTA

Sähköautot ovat hiljaisia, minkä vuoksi hiljainen rengasääni on mukavuuskysymys. Uuden Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.


Pintakumiseos

Ylivertaista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa

Vaikuttava talvipito ja alhainen vierintävastus. Uuden sukupolven pintakumiseoksessa on käytetty huippuluokan sekoitusteknologiaa ja korkealaatuisia raaka-aineita, joiden ansiosta Nokian Hakkapeliitta 10 EV tarjoaa ylivertaista talvipitoa ja toimii vakaasti leudommallakin säällä. Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä.

Winter Safety Indicator (WSI)

Patentoitua turvallisuutta

Patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) renkaan pinnassa lisää turvallisuutta. Siinä on lumihiutalesymboli sekä jäljellä olevan urasyvyyden määrä millimetreinä. Lumihiutalesymboli näkyy, kunnes urasyvyyttä on neljä millimetriä. Kun symboli on kulunut pois, uusien talvirenkaiden hankkiminen on suositeltavaa turvallisuuden varmistamiseksi.


ÄÄRIMMÄISTÄ VAKAUTTA JA HALLITTAVAA AJETTAVUUTTA
Virheetön jääpito on välttämättömyys. Vakaa ja monipuolinen toimivuus märillä, kuivilla tai lumen peittämillä teillä on puolestaan avainasemassa vaihtelevissa talviolosuhteissa. Loskakeli on yksi vaikeimmista olosuhteista, varsinkin jos loska on hieman jäätynyttä ja sitä on moottoritien kaistojen välissä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n pintakuvio on vahvasti lamelloitu, minkä kuljettajat huomaavat parempana vakautena ja edistyneenä lumipitona. Renkaan keskialue on erittäin jäykkä, minkä ansiosta ajovaste on tarkka paljailla teillä, talvipidosta tinkimättä. Vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

VASTUULLISTA TURVALLISUUTTA
Nokian Hakkapeliitta 10 EV rullaa helposti läpi vaativien, kylmien talvipäivien, mutta se on suunniteltu säilyttämään pitonsa erilaisissa lämpötiloissa leudosta talvisäästä jäätäviin lumituiskuihin. Uuden pintakumisekoituksen ansiosta vierintävastus on erittäin alhainen, mikä pidentää auton toimintasädettä. Renkaan sivupinta on ohuesti uritettu ja aerodynaaminen, mikä lisää toimintasädettä entisestään. Kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.