hengityssuojain 3M koko L

46,70€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 128341
Koodi: 3M6300
Brändi: 3M
https://i.ak24.ee/mf/medium/3m.jpg

Täydelliseen hengityssuojaimeen tarvitaan suodattimet ja patruunat (tarvitaan 2 kpl) 3M6911P / 6051P, 3M5911P, 3M501P

3M™ puolikasvoinen uudelleenkäytettävä hengityssuojain 6300/07026(AAD), hengityksensuojaus, suuri

Edut

Yhteensopiva ja kätevä hengityssuojaus
Puolikasvoinen uudelleenkäytettävä hengityssuojain

Kuvaus
Tämä puolikasvoinen uudelleenkäytettävä hengityssuojain tarjoaa luotettavan ja kätevän hengityssuojan ja sopii moniin tilanteisiin auttaen tarjoamaan suojaa hiukkasilta ja monenlaisilta kaasuilta ja höyryiltä NIOSH-hyväksyntöjen mukaisesti.
Laajennettu kuvaus
3M™ Half Facece Reusable Respirator 6000 Series tarjoaa monipuolisuutta moniin ympäristöihin ja sovelluksiin, mikä auttaa suojaamaan hiukkasilta sekä monenlaisilta kaasuilta ja höyryiltä, ​​kun sitä käytetään hyväksyttyjen patruunoiden ja suodattimien kanssa.

Tarjoaa luotettavan ja kätevän hengityssuojan yhdistettynä 3M™-hiukkassuodattimiin tai patruunoihin (kuten orgaaninen höyry/happokaasupatruuna) tai kaksoisilmajärjestelmä.
Saatavana 3 kokoa (pieni, keskikokoinen, suuri), jotta ne sopivat mukavasti useille kasvoille
Käytetään 3M™ 6000 -sarjan kasettien kanssa; 3M™ suodattimet 2000, 2200, 7000 tai 5000-sarja; tai 3M™ Dual Airline Systems erilaisia ​​kaasuja, höyryjä ja hiukkasvaaroja vastaan ​​NIOSH-hyväksyntöjen mukaisesti
hyvät valjaat ja varaosat saatavilla
Mukana suljettava säilytyspussi


Oikein asennettuna ja hyväksyttyjen 3M™-patruunoiden ja suodattimien kanssa käytettynä se auttaa tarjoamaan hengityssuojauksen useilta kaasu-, höyry- ja hiukkasvaaroilta pitoisuuksilla, jotka ovat jopa 10 kertaa sallittuja altistusrajaa (PEL). Ei sovellu käytettäväksi ympäristöissä, jotka ovat välittömästi vaarallisia ihmiselle tai terveydelle (IDLH).

Shop3M.com:n kautta myytävät 3M:n henkilönsuojaimet on tarkoitettu vain USA:n ammatilliseen käyttöön. Tätä mustaa 3M:n henkilökohtaista suojavarustusta tulee käyttää työturvallisuus- ja työterveyshallinnon (OSHA) henkilökohtaisten suojavarusteiden (PPE) standardin (29 CFR 1910.132) ja kaikkien muiden sovellettavien terveys- ja turvallisuusstandardien sekä kaikkien käyttöohjeiden, varoitusten ja jokaiseen tuotteeseen liittyvät rajoitukset. On tärkeää, että kaikkia tuotteen käyttöohjeita ja kunkin tuotteen käyttöä koskevia viranomaismääräyksiä noudatetaan, jotta tuote auttaa suojaamaan käyttäjäänsä. Henkilökohtaisten suojavarusteiden väärinkäyttö voi johtaa loukkaantumiseen, sairauteen tai kuolemaan. Oikean tuotteen valinnan ja käytön varmistamiseksi ihmisten tulee kääntyä paikan päällä olevan turvallisuusalan ammattilaisen tai teollisuushygienistin puoleen. Lisätietoja tuotteesta on osoitteessa www.3M.com/PPESafety.