Automaali, autospray MOTIP 400ml Koodi 54946

10,40€
11,00€ -6%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 168813
Koodi: 54946
Brändi: Motip
https://i.ak24.ee/mf/medium/motip.jpg
Nopeasti kuivuva, laadukas merkkikohtainen auton akryylimaali spray aerosolisäiliöissä. helppokäyttöinen, kuivuu nopeasti, peittää tiiviisti, ja jättää erinomaisen tuloksen! Voidaan maalata lähes kaiken - maali pysyy hyvin eri pinnoilla (isot muovipinnat katetaan ennen maalausta MOTIP Muoviprimerilla ( koodi 4063). Ravista maalia hyvin huolellisesti ennen käyttöä. Suihken alla on punainen turvallisuusrengas - poista se ennen käyttöä! Metallimaali kattaa aina akryylikirkaslakkalla (ID: 80239  tai ID: 1025  tai Nigrin Akryylikirkaslakkalla ID-numero: 119534 ) - tämä antaa oikean värisävyn ja kiiltoa ja suojaa maalia! Katso Motipin sivuilta värikoodin perusteella oikea 5 numeroinen koodi ja etsi se verkkosivulta.http://www.motip.com/service/colourguide-motip/

Tuotteen ominaisuudet
• Tasainen väri ja kiilto
• Naarmuuntumaton ja iskunkestävä
• Säänkestävä
• UV-säteilyn kestävä ja ei haalistu
• Korroosionesto

Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet
Pohja: akryylihartsi
Pinta-ala: 1,25 - 1,75 m²
Pölykuiva: 5-10 minuutin kuluttua
Tarttuvuus kuiva: 10-20 minuutin kuluttua
Täysin kuiva / ruiskutettava: 2 tunnin kuluttua
Lämmönkestävä: jopa 110 ° C

Käyttö:
Pinnan esikäsittely:
Pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Poista vanha maali, ruoste ja hio  pinta. Levitä pinnalle sopiva pohjamaali (jos maalat auton korin metalliosia, voit valita pohjamaalin täältä). Kuivamisen jälkeen hio pohjakerros hiekkapaperilla (600 karkeutta).

Maalaus:
Pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Aerosolin on oltava huoneenlämmössä. Paras levityslämpötila on 15-25 ° C. Ravista aerosolia ennen käyttöä 2 minuuttia ja - ennen auton maalaamista testaa sävyn soveltuvuus auton heikosti näkyvällä pinnalla tai muulla metallipalalla.

Etäisyys käsiteltävään pintaan on noin 25-30 senttimetriä.
Levitä maali useiksi ohuiksi kerroksiksi. Ravista aerosolia uudelleen ennen seuraavan kerroksen ruiskuttamista.
Parhaan tuloksen saamiseksi levitä kirkasta akrylaattilakkaa viimeiseen maalikerrokseen Tuotteen tunnus: 1025 tai 333787.

Puhdista spray käytön jälkeen (käännä aerosoli ylösalaisin ja paina suihketta noin 5 sekunnin ajan).
Kuivumisaika riippuu ympäristön lämpötilasta, kosteudesta ja lakan paksuudesta

Katso oppaasta, kuinka löytää auton korin alkuperäinen värikoodi. Löydät oppaan täältä.

Jos olet löytänyt autosi värikoodin edellisen osan ohjeiden mukaisesti, voit myös etsiä autosi alkuperäistä värikoodia vastaavaa Motip-värikoodia täältä, sitten voit syöttää löydetyn värikoodin ak24.fi verkkokauppan hakuun.