BOLL-SZPACHLÓWKA yleiskäyttöinen 250G 002001

3,80€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 516578
Koodi: 002001 BOLL
Brändi: BOLL
https://i.ak24.ee/mf/medium/boll.jpg
Universaalset polüesterpahtlit käytetään niin isojen kun myös pienten tühimike täyttämiseen. ihanteellisesti sopii niin mehaaniliseks kun myös käsihiontaan. Sellel riittää elastisuus ja erittäin hyvä tarttuvuus erilaista tyyppinen pohjamaalattu ja pohjamaalausta pinnoilla.

väri: vaaleankeltainen.
käyttöohjeet:
hioo perusteellisesti pinta, puhdista ja poista rasva, tätä varten voidaan käyttää esimerkiksi tuotetta " silikonin poistoaine 500ml Nigrin " (tuotteen ID: 138507)  ja kuivaa sen jälkeen pahtliga kaetavad paikat. sopiva määrä pakkelia tulee sekoittaa pakkauksella märgitud sopivan määrän Kovetteella. älä ylitä suositeltu kovete annust. 

Levitä pintaan pahtlilabidaga, tätä varten voidaan käyttää esimerkiksi tuotetta " pakkelilastat 4kpl 5cm -7,5cm -10cm -12cm Nigrin " tuotteen ID: 363585

valmiina sekoitettu pakkelia voidaan käyttää  4-6 minuuttia. 
lämpötilassa 20 ° C. 
Kuivumisaika on 20–30 minuuttia lämpötilassa 20 ° C.

Esialgne hionta: P80-P120
Lopullinen viimistus hionta: P120-P240

huomautus. pakkelia ei tohiks käytä suoraan reaktiivkrundile ja ühekomponendiliste akryyli- ja nitrotselluloosainete päälle.

sopivat alustat:
teräs
sinkitty teräs
alumiini
polyesterilaminaatit
vanhat värvikatted

FYSIKAALISET ominaisuudet:
tuoksu: ominainen
tiheys 20o .
C: 1,79-1,83 g / cm3
liukoisuus veteen: erittäin huono
viskositeetti: 360 000 - 420 000 mPas
 

BOLL

BOLL-yritys perustettiin vuonna 1993 Zielona Gorassa. Maalaustöissä käytettävien autokemikaalien, maalilisäaineiden ja hiomapapereiden maahantuoja.
Kaikkien toimintavuosien aikana olemme vähitellen laajentaneet tarjontaamme markkinoille tuomalla markkinoille korkealaatuisia tuotteita arvostetuilta valmistajilta ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Huolehdimme siitä, että tarjouksemme on houkutteleva hinta. Tavoitteenamme on tutkia tarkasti markkinoiden tarpeita ja kehittää niitä, jolloin asiakkaat voivat valita koko maan laajemmasta autokemikaalivalikoimasta. Haluamme, että nimi BOLL yhdistetään vakauteen, varmuuteen ja itsevarmuuteen sekä palveluun, jonka tarjoamme korkeinta laatua.
Tyytyväisten asiakkaiden lisääntyessä, joiden havainnot ovat kehityksemme perusta, meistä on tullut yksi tärkeimmistä ajoneuvojen kemiallisten tuotteiden jakelijoista Puolassa, ja luottamus edellyttää meiltä palveluidemme laadun jatkuvaa parantamista.