Moottorin Hoitoaine- Treatment SMT2 125 ml.

16,50€
17,60€ -7%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 147
Koodi: SMT2507
Brändi: SMT2 (USA)
https://i.ak24.ee/mf/medium/smt2-usa.jpg
SMT² Synteettinen nestemäinen moottorin käyttöian pidentäjä (toisen sukupolven metallin hoitoaine).
 
Suunniteltu nostamaan moottorin kestävyyttä ja joustavuutta, estää metallin liiallisen hankauksen. lisää tehoa, pidentää moottorin elinikää, parantaa kylmäkäynnistystä. vähenevät korjauskustannukset, polttoaineenkulutus vähenee. aine ei ole myrkyllinen eikä ympäristöhaitallinen. sekoitettuna kaikkien tunnettujen rasvojen ja nesteiden kanssa ei muuttaa SMT² niiden ominaisuuksia. Käyttäen SMT²-a autoissa, jotka käyttävät tavallista öljyjä, on mahdollista parantaa moottorin ja vaihteiston työtä, voi saavuttaa extra-luokan autojen suorituskyvyn. Johtuen korkeasta tehokkuudesta SMT² kerää suosiota ei vain auton omistajien keskuudessa, mutta myös yrityksissä, jotka käyttävät monen tonnin koneita. Laboratoriokokeet osoittivat, että tavanomaisten voiteluaineiden kanssa SMT² vähentää polttoaineen kulutusta jopa 10% ja CO-ta 7-10%. sopii käytettäväksi kaikkien moottori- ja vaihteistoöljyjen kanssa.

Lisätietoja SMT2 EN
 
Soveltuvuus:
* Henkilöautot
* Kuorma-autot
* Moottoripyörät, mopot, mönkijät (2 tahti moottorit) yms.
* Veneet, moottoriveneet, skootterit
* lentokoneiden ja laivojen pienoismallit
* Moottorisahat
* Metallin käsittely
* Aseet
* Teollisuusrakentaminen painokoneet, kompressorit, pumput, dieselsähkögeneraatorit, ilmastointi-ja ilmanvaihtolaitteet, yms.
 
SMT²:
* Vähentää polttoaineen kulutusta jopa 10%.
* Vähentää öljynkulutusta.
* öljynvaihtovälejä pidennetään jopa 30%.
* moottorin ja vaihdelaatikon käyttöikää pidennetään 2-2,5 kertaa.
* Lisää moottorin tehoa.
* Vähentää moottorin melua.
* Vähentää moottorin lämpötilaa (erityisesti liikenneruuhkissa, ja toisen ajoneuvon hinauksessa).
* Vähentää öljyn saastumista, mikä tapahtuu moottorin kulumisen takia.
 
KÄYTTÖOHJEET bensiini-ja dieselmoottoreille:
Ensimmäisellä käyttökerralla lisää:
* 6% SMT²-ta moottoriöljyyn (60 ml SMT²-ta 1 litraan öljyyn). Esimerkiksi 4 litran öljytilavuudella moottoriöljyyn lisätään ensimmäinen kertaa 240 ml SMT²-ta. sen jälkeen käyttää 3% SMT²-ta moottoriöljyyn (30 ml SMT²-ta 1 litraan öljyyn). esimerkiksi 4 litraan moottoriöljyyn lisää 120 ml SMT²-ta.
* kaksitahti bensiinimoottoreille lisätään 60 ml SMT²-ta öljyyn, ennen kuin olet sen sekoittanut polttoaineen kanssa
* ohjaustehostimen tapauksessa (öljymäärä kunnes 1L) lisää 60ml SMT²-ta ( 90 ml lisätään jos öljyntilavuus on yli 1 litran)
*vaihteistot: mekaaninen vaihteisto, jakovaihteisto, tasauspyörästö, alennusvaihde ym. 50ml SMT²:ta 1L öljyyn (5%) . automaattivaihteisto: 15ml SMT²:ta 1L rasvaa kohti (1,5%). Ei suositella käyttää suurella kitkalla tasauspyörästössä.
 
SMT²:n käyttö pyörän laakerilla auttaa pidentää niiden käyttöikää useita kertoja.
Huomio: SMT² muodostaa suojaavan kerroksen ja pysyy pinnoilla pidempään kuin muut vastaavat aineet. Hätäkytkentätilassa moottorin ollessa käynnissä jos öljy kampikammiosta on tyhjentynyt täysin, SMT² estää moottorin ylikuumenemistä ja moottorin palamista. SMT² ei sisällä mitään myrkyllisiä öljytuotteita. Ei edistä ruostumista.

http://www.hi-gear-usa.com

Tuote on saatavilla vain verkkokaupasta tilattaessa