ADLER - maaliruisku maalaukseen G-1L HP 0208.0

42,10€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 516861
Koodi: 0208.0 ADL
Brändi: ADLER
https://i.ak24.ee/mf/medium/adler.jpg
saatavana 3kpl. Kuten nimestä voi päätellä, HP: n (korkeapaineiset) ruiskupistoolit, jotka tunnetaan myös nimellä tavanomaiset tai perinteiset, vaativat eniten painetta ruiskupistoolista. Tämän seurauksena ilmankulutus vähenee, joka on selvä etu. Perinteisten ruiskupistoolien muotoilu tarkoittaa, että myös suuttimessa on niin tasaisesti korkea paine, mikä aiheuttaa erittäin suuren pölyn, ts. Noin 65%: n maalihäviön ja alennetun noin 35%: n pinnoitustehokkuuden. Tämä johtaa huomattavasti korkeampiin lakkakustannuksiin, mutta mahdollistaa maalaamisen halvemmalla, vähemmän tehokkaalla kompressorilla.

yksinkertainen ja yksinkertainen muotoilu, mutta työn korkea laatu antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa hyviä tuloksia. Pistooli on varustettu ylemmällä, raskasmetallisäiliöllä, jonka tilavuus on 1 l. Siinä on värivirran leveyden sivuttainen säätö ja takaosan värisäätö.

Sisäänkäynnille on asennettu yleinen vetokoukku, jonka avulla voit kiinnittää kaikki markkinoillamme olevat nopeat yhteydet.

Pistoolissa on tavalliset 1,5 mm: n suuttimet.

Tätä mallia varten meillä on hyvin laaja valikoima ruiskuja, mikä mahdollistaa laajan valikoiman sovelluksia harvinaisen lakan sekä laastareiden ja kittien ruiskuttamiseen.

Tekniset tiedot:
Nimi: G-1L HP
Tuotekoodi: 0208.0
Pistoolin tyyppi: korkea paine (HP)
Säiliön tyyppi: yläosa (painovoima)
Säiliön tilavuus: 1000 ml
Suuttimen halkaisija: 1,5 mm
Ruiskun leveys: 160 - 230 mm
ilmankulutus: 140-240 l / min
Käyttöpaine 4 - 8 bar
Paino: 0,56 kg