jäähdytysjärjestelmän puhdistusaine COOLING SYSTEM CLEANER 250ml, Valvoline

6,90€
7,30€ -6%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 698543
Koodi: 890602 VALVOLINE
Brändi: Valvoline
https://i.ak24.ee/mf/medium/valvoline.jpg
tehokas puhdistusaineen tiiviste jäähdyttimien ja lämmönvaihtojärjestelmien sisäpesuun. läpäisee lietekerroksen ja korroosiojäämät ja puhdistusprosessissa sitoo ne itsensa kanssa nesteen kiertoon ja vie sen jälkeen jäähdytysjärjestelmästä ulos.
helppokäyttöinen. ei vaadi erikoislaitteita.
käyttö:
sopii kaikille niin diesel-, kaasu-, kun bensiinimoottoreille ja muille jäähdytys- ja lämmönvaihtojärjestelmille. takaa tehokkaan moottorin jäähdytystehon jäähdytysnesteen vaihdon jälkeen.
suositeltava käytä seuraavilla tapauksissa:
- tarve nostaa jäähdyttimen jäähdytystehoa
- tarve poistaa lietteitä jäähdytysjärjestelmästä
- tarve puhdistaa jäähdytysjärjestelmää moottoriöljyllä saastumisesta (esimerkiksi päälle sylinterikannen tiiviste vaihtoa tai moottorin remonti)
käyttöohje:
poista vanha jäähdytysneste järjestelmästä ja täytä koko jäähdytysjärjestelmä uudelleen puhtaalla hanavedellä. Lisa Valvoline Cooling System Cleaner jahutusüsteemi ja jätä moottori käymään tyhjäkäynnillä käyttölämpötilassa 30 minuutin. sen jälkeen poista järjestelmästä koko lialla sekoittunut neste. (erittäin likaisen jäähdytysjärjestelmän tapauksessa toistaa tarvittaessa menettelyä). pese jäähdytysjärjestelmää puhtaalla vedellä. pesemisen jälkeen täytä jäähdytysjärjestelmä teknisesti sopivalla jäähdytysnesteellä ja tarkista järjestelmän tiiviyttä ja ilmanvaihtoputkien kuntoa.
pullollinen on Sopii töötlema jopa 10 ltr jäähdytysnesteen.
huomautus! jäähdytysjärjestelmän saastumisel öljyllä on ennakoivasti suositeltava korvata järjestelmän kumiosat uusilla. syynä on öljy haitallinen vaikutus kumiosille.