Tukkumyynti / ALV 0%

Tässä verkkokauppassa on vähittäishinnat . Autoliikkeet, autohuolto- ja kuljetusyritykset, huoltoasemat, supermarketit jne. saavat ostaa tavaroita tukkuhinnalla. Suomen yritykset saavat ostaa tavaroita ilman arvonlisäveroa (ALV 0%) jos yrityksellä on ALV-tunnus. 


Jos haluat ostaa tavaroita ilman arvonlisäveroa (ALV 0 %) sinun tulee ilmoittaa ostoa tehdessä, että haluat laskua yritykselle.


Kun olet merkinnyt sen, sinun tulee syöttää avautuvaan tilauslomakkeeseen tarkka yrityksen nimi, rekisterinumero ja ALV-numero.


Jos olet syöttänyt rekisteröintinumeron ja ALV-numeron sekä muut pakolliset tiedot, silloin vahvistus-osiossa näkyvät vielä arvonlisäverolliset hinnat.


"Vahvista tilaus"-painikkeen painamisen jälkeen tilaus vahvistetaan ja sinulle näytetään tilauksen vahvistustiedot ja luotu ennakkomaksulasku.
Avattavassa PDF-laskussa kuvataan tilauksen summa ilman arvonlisäveroa.
PDF lasku:
Autokaubad24 OY on perustettu vuonna 2005. Päätoimialamme on henkilöautojen, kuorma autojen varaosat, työkalut, ilmastoinnin aineet, renkaat, akut, vanteet, polttimot, autokemia, auton lisävarusteet, öljyt, öljyn lisäaineet, liimat, puhdistusaineet, hajusteet jne.

Vähittäiskauppa ja tukkumyynti. Tavarojamme myydään supermarketeissa, autokaupoissa, rautakaupoissa ja muualla.

Edustamme Baltian maissa, Englannin suurimmista itsenäisistä öljykemian alan yrityksistä Silverhook Chemicals myös Michelin, WRC, Looney Virossa ja muita tunnettuja tuotemerkkejä.