Ehdot

EHDOT

1. Tilaaminen ja osto
2. VAATIMUKSET käynnistin, generaattorien, teho telinten, vetoakselien, Ohjausvaihteiden, Jarrusatulaan satula ja ohjaustehostin pumpujen (panttituotteet - Takuuraha):
3.  Muut tiedot
 
4. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

4.1 Asiakkaalla on oikeus tuotteiden maksamisen jälkeen, mutta ennen tuotteiden toimittamista peruuttaa tilaus. Tilauksen peruuttamiseksi on sähköpostiosoitteeseen info@ak24.fi  lähetettävä vastaavansisältöinen viesti, mistä selviää laskun numero,  sekä tilinumero, mihin maksu palautetaan.
Mikäli tilaus peruutetaan, kohdan 4.1 mukaisesti  palautetaan tilauksesta maksettu summa asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 30 päivän aikana alkaen tilauksen peruutusilmoituksen saamisesta.
4.2  Jos tuotteet on jo lähetetty  nämä  ne on palautettava meille   osoitteeseen Ädala 1a , Tallinn 10614, Estonia  Voit lähettää: Posti.fi tai SMART-posti - Haabersti Rimi paketiautomaati. Puh numero  +3725514445 
Mikäli tilaus peruutetaan kohdan 4.2 mukaisesti, palautetaan suoritettu maksu ja kuljetuskustannukset vähennettynä 9 -15 (yhdeksän - viisitoista) euroa asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 30 päivän aikana sen jälkeen kun olemme saaneet tuotteet takaisin  ja nämä tuotteet täyttävät 4.3 kohdan vaatimukset.
4.3  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön  ja siinä kunnossa jossa se vastaanotetiin. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus) pitää olla tallella. Palautettavan tuotteen pitää olla alkuperäispakkauksessa. AK24  ei ole velvollinen korvaamaan kustannuksia (sisältäen postikulut), joka liittyy viallisen tai väärin tilatun tuotteen palautukseen tai vaihtoon.
  
5. Tuotteiden maksaminen  
 

 

 6. Tuotteiden toimitus
 

1. Kuriirilla kotiin. Yleensä tavarat luovutetaan kuriirille 2 päivän kuluessa, sen jälkeen kun rahat on saatu AK24 (Autokaubad24 OY) pankkitilille. Tuotteesta riippuen, toimitusaika voi olla pidempi. Sitten kuriiri ottaa sinuun yhteyttä, jotta voidaan sopia   tavaran luovutus.  Lähetyksen postikulut ovat yleensä noin 15 euroa. Tilaukset joiden loppusumma ylittää 150EUR toimitetaan veloituksetta (vain yksityishenkilöt, ei yhtiöille). Raskaiden tai laajamittaisten  tavaroiden toimituksestä peritään  lisämaksu, tässä tapauksessa teihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja ilmoitettan lisämaksu .  Sitten voit päättää, haluatko tilatun tavaran. Kun tulet noutamaan tavarat myymälästä, on postikult 0 EUR.

2. Itella SMARTPOST pakettiautomaatti
 
3. Kansainvälinen toimitus 


7. Rekisteröityminen
Suosittelemme  rekisteröitymään meidän verkkokauppan käyttäjäksi . Rekisteröityneet käyttäjät saavat selvitä tilausten käsittelyä kirjautumalla sisään, sen jäkeen  saa katsoa onko rahat on saatu  AK24 (Autokaubad24 OY) pankkitilille ,  onko tavarat valmiina lähetettäväksi, tai on jo lähetetty pois ).


 

X
Hire Purchase calculator
Hinta kpl. 0 €
Määrä
Yhteensä 0 €
Period  
Sissemaksu suurus  
Kuumakse
0 €
loading