Ehdot

EHDOT

1. Tilaaminen ja osto
 • Jos haluat tehdää ostoksia AK24 (autokauppat24)  verkkokauppasta, Sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi. Riittää jos täyttät  lomakeen. Rekisteröityneet käyttäjät saavat  kuitenkin  etuja:  voit tilata sähköpostiisi erikoistarjouksista.
 • Autoliikkeet, autohuolto- ja kuljetusyritykset, huoltoasemat, supermarketit jne. saavat ostaa tavaroita tukkuhinnalla.
 • Suomen yritykset saavat ostaa tavaroita ilman arvonlisäveroa (ALV 0%) jos yrityksellä on Y-tunnus.  Yritysten on rekisteröitävä meidän verkokaupassa ja sen jälkeen ottakaa yhteyttä [email protected]  ja tukkuhinnat ja ALV 0% aktivoidaan. 
 • Ennen Varaosien tilaamista  tarkista, että ne  myös varmasti sopii autoosi. AK24 ei ole vastuussa varaosan soveltuvuudesta tai sopivuudesta teidän autoon. Asiakkaan vastuulla on varmistaa tuotteiden soveltuvuus ja sopivuus aiottuun tarkoitukseen kyseisessä ajoneuvossa. Pyydämme varaosatilausten yhteydessä varmistamaan, että tämä varaosa on teidän autolle varmasti sopiva! Tarvittaessa kysy neuvoa autonasentajalta, kuka vaihtaa sen varaosan.
2. VAATIMUKSET käynnistin, generaattorien, teho telinten, vetoakselien, Ohjausvaihteiden, Jarrusatulaan satula ja ohjaustehostin pumpujen (panttituotteet - Takuuraha):
 • Vanha panttituote on palautettava puhtaana, samassa laatikossa, jossa uusi tuote saapui ja viimeistään kuuden kuukauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta! Palautetu panttituote on oltava kunnossa,  että voi restauroida.
 • Vanha tuote ei saa olla mekaanisesti vaurioitunut, hitsattu.  Kaikki kiinnikkeet ja reunat on oltava ehjät.
 • Kiinnitysreiät ei saa olla kuluneet soikean muoton. Käynnistin roottorin  akselinpää ei voi olla ylikuumentunut (sininen) , akselien läpiviennit on oltava terveitä. Vanhan panttituotteen tekniset tiedot on oltava vähintään samantasoisia kuin uudellä.
 • Ohjausvaihdehammastanko ei saa olla ruostunutta, syöpynyt tai vahingoittunut.
 • Varaosien hakussa ja myös ostoskorissa ei näytetä panttituoteiden takurahaa (tämä voi vaihdella alkaen 10 euroa). Takurahaa  lisätään tuotteen hintaan ja lasku lähetettään sähköpostiin- tämä voi kestää muutaman tunnin. Ostajan tulee toimittaa panttituote  AK24 - Autokaubad24 OÜ osoitteeseen joka on merkitty „Yhteystiedot“ sivulla.  AK24 kuljettaa vanhan tuotteen tehtaan tarkastettavaksi. Takuumaksu palautetaan ostajalle, kun tehdas on vahvistanut, että tuote täyttää edellä mainitut vaatimukset.  Tuoteen tarkistaminen  voi kestää jopa 3 kuukautta.
3.  Muut tiedot
 • Tuotekuvat ovat suuntaa antava. Todelliset tuotteet voivat poiketa kuvassa olevasta.  
 • Verkkokauppan tavaran hinta tai saatavuus voivat muuttua ilman ennakkovaroitusta. AK24-lla on oikeus peruuttaa sopimus ilman seuraamuksia jos tavarat ovat loppuneet varastosta tai jos tavaran hinta tai ominaisuudet eivät näy verkkokaupassa oikein, järjestelmän virhen takia.  Jos verkkokauppa ei pysty toimittamaan tavaroita, ostajan otetaan yhteyttä  ja maksettu summa palautetaan.
 • Sekä yksityishenkilöt ja yritykset voivat ostaa tuotteitamme paikan päällä. Paikan päällä myymälässä on rajoitettu valikoima. Tämän johdosta suositelemme lähettää meille sähköpostilla tiedustelun.
 •  Jos ostajan tilauksen toimitustavaksi on valittu "Tulen itse noutamaan tavarat " on AK24-llä on oikeus vaatia ostajalta tilattujen tavaroiden varastoinnin kustannukset  1 EURO per päivä jos ostaja ei tule noutamaan tavarat sovitussa ajassa.   
 • AK24:lla on oikeus esittää vaatimuksia yrityksille jotka ovat rikkoneet verkkokaupan käyttöehtoja.
 
4. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus

4.1 Asiakkaalla on oikeus tuotteiden maksamisen jälkeen, mutta ennen tuotteiden toimittamista peruuttaa tilaus. Tilauksen peruuttamiseksi on sähköpostiosoitteeseen [email protected]  lähetettävä vastaavansisältöinen viesti, mistä selviää laskun numero.
Mikäli tilaus peruutetaan, kohdan 4.1 mukaisesti  palautetaan tilauksesta maksettu summa  30 päivän aikana alkaen tilauksen peruutusilmoituksen saamisesta.
4.2  Jos tuotteet on jo lähetetty ostajalle ja ostajalla on jo tavara hallussaan ostajalla on oikeus palauttaa tavarat 14 päivän kuluessa toimituspäivästä ja saada rahat takaisin. Kuluttajan tulee maksaa postikulut itse. Jos toimituspäivästä on kulunut yli 14 päivää, ostajalla ei ole oikeutta palauttaa tavaroita.  
Tuotteiden palauttamiseksi toimi näin: Laita tuotteet palautumaan Postin tai DPD palvelupisteestä vastaanottajan osoitteeseen: AK24 (Autokaubad24 OY)  Kadaka tee 185D, Tallinn 12618, Estonia. Halutessasi voit lähettää myös SMART-postilla vastaanottolokeroon Tallinnaan: „Haabersti Rimi paketiautomaati“. Puh numero +3725514445. Voit palauttaa myös toisella kuljetusyhtiöllä/tavalla, jos ak24.fi-n kanssa on asiasta sovittu etukäteen.
Mikäli tilaus peruutetaan kohdan 4.2 mukaisesti maksu palautetaan postikuluilla vähennettynä 30 päivän aikana sen jälkeen kun olemme saaneet tuotteet takaisin  ja nämä tuotteet täyttävät 4.3 kohdan vaatimukset.
4.3 Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
4.4  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa jossa se vastaanotetiin. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus) pitää olla tallella. Palautettavan tuotteen pitää olla alkuperäispakkauksessa. AK24  ei ole velvollinen korvaamaan kustannuksia (sisältäen postikulut), joka liittyy viallisen tai väärin tilatun tuotteen palautukseen tai vaihtoon.
  
5. Tuotteiden maksaminen
5.1 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 
    

 6. Tuotteiden toimitus
 

1. Kuriirilla kotiin. Yleensä tavarat luovutetaan kuriirille 2 päivän kuluessa, sen jälkeen kun rahat on saatu AK24 (Autokaubad24 OY) pankkitilille. Tuotteesta riippuen, toimitusaika voi olla pidempi. Sitten kuriiri ottaa sinuun yhteyttä, jotta voidaan sopia   tavaran luovutus.  Lähetyksen postikulut ovat yleensä noin 15,90 euroa. Tilaukset joiden loppusumma ylittää 590EUR toimitetaan veloituksetta (vain yksityishenkilöt, ei yhtiöille). Raskaiden tai laajamittaisten  tavaroiden toimituksestä peritään  lisämaksu, tässä tapauksessa teihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja ilmoitettan lisämaksu .  Sitten voit päättää, haluatko tilatun tavaran. Kun tulet noutamaan tavarat myymälästä, on postikult 0 EUR.

2. Itella SMARTPOST pakettiautomaatti
 
 • Voit tilata tavaroita lähimpään Smartpost pakettiautomaattin. Smartpost  postikult  ovat alkaen 7,30 EUR
 • Tilaukset joiden loppusumma ylittää 490EUR toimitetaan veloituksetta.
 • Raskaiden tai laajamittaisten  tavaroiden toimituksestä peritään  lisämaksu. 
 • SMART-postiin tilattavien tuotteiten maksimimitat on 60cm x 60cm. Isommat tuotteet ainoastaan DPD-lähetykset!
3. Kansainvälinen toimitus 
 • Latvia 6€
 • Lithuania 6€
 • Poland 17€
 • All other countries 19,50€


7. Rekisteröityminen
Suosittelemme  rekisteröitymään meidän verkkokauppan käyttäjäksi . Rekisteröityneet käyttäjät saavat selvitä tilausten käsittelyä kirjautumalla sisään, sen jäkeen  saa katsoa onko rahat on saatu  AK24 (Autokaubad24 OY) pankkitilille ,  onko tavarat valmiina lähetettäväksi, tai on jo lähetetty pois ).


TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
8.1 Autokaubad24 OY on velvollinen suojelemaan asiakkaidensa, ostajien ja käyttäjien (jäljempänä asiakas) yksityisyyttä. Nämä tietosuojakäytännöt koskevat asiakastietojen keräämistä, käyttöä, julkistamista, siirtämistä ja tallentamista. Autokaubad24 OY:n toiminta on kaiken asiaankuuluvan toiminnan ja asiaankuuluvan Euroopan Unionin lainsäädännön ja Viron tasavallan lakien mukaista. Hyväksymällä Autokaubad24 OY-verkkokaupan ehdot asiakas sitoutuu automaattisesti tietosuojakäytännön ehtoihin antamalla Autokaubad24 OY:lle suostumuksen tietojensa automaattiseen käsittelyyn.
8.1.1 Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa verkkokaupan kautta tai lähettämällä lausunnon kirjallisesti toistettavassa muodossa. Suostumuksen tai ilmoituksen peruuttamisella ei ole taannehtivaa vaikutusta.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ
8.2 Henkilötiedot ovat asiakkaan, kun yksityishenkilön suoraan tai välillisesti liittyvät tiedot ja joita Autokaubad24 OY kerää ja käsittelee suorittaakseen sopimuksen yksityishenkilön kanssa tai ottaakseen yhteyttä yksityishenkilöön ja täyttääkseen lailliset velvoitteet. Asiakas vastaa hänen julkaisemiensa henkilötietojen oikeellisuudesta.
8.3 Asiakkaan henkilötietoja voidaan kerätä seuraavilla tavoilla:
• lähetettäessä yhteystietoja (nimi, postiosoite, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite) Autokaubad24 OY:n verkkokaupassa;
• verkkokaupan tai evästeiden käytön kautta;
• rekisteröidessään verkkokauppaan;
• Kun tallennat henkilökohtaisia yhteystietoja tai ostoasetuksia koskevia tietoja, Autokaubad24 OY-verkkokaupassa ostoa ja/tai tilausta tehtäessä (Autokaubad24 OY voi vapaaehtoisesti pyytää tiettyjä verkkokaupan alueissa antamaan henkilötietoja ja henkilökohtaisia tietoja. Antamasi henkilötiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, postinumeron , puhelinnumeron ja muut tiedot).
• haettaessa osamaksua.

MUIDEN TIETOJEN KERÄÄMINEN
8.4 Autokaubad24 OY voi myös kerätä henkilötietoja, joita ei voida suoraan liittää tiettyyn henkilöön (esim. sukupuoli, ikä, kielivalinnat, sijainti).
Autokaubad24 OY voi myös tallentaa tietoa asiakkaan toiminnasta verkkokaupassamme. Yllä olevat tiedot yhdistetään ja käytetään tarjoamaan hyödyllistä tietoa asiakkaillemme ja tunnistamaan, mitkä tuotteet ja niiden osat ovat mielenkiintoisimpia. Yhdistettyjä tietoja käsitellään niin, että ne eivät sisällä henkilötietoja.

KERÄTTYJEN HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS JA KÄYTTÖ
8.5 Kerättyjen henkilötietojen avulla meillä on mahdollisuus tiedottaa asiakkaillemme Autokaubad24 OY:n uusista tuotteista, erilaisista kampanjoista ja muista tärkeistä tapahtumista.
8.6 Asiakkailla, jotka ovat lisänneet itsensä uutiskirje-luetteloon, mutta jotka eivät enää halua kuulua uutiskirje-luetteloon tai eivät halua saada ilmoituksia tuotteista, jotka voivat kiinnostaa heitä,
on mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta, milloin tahansa, lähettämällä pyynnön sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai klikkaamalla saapuneen uutiskirjeen "unsubscribe/poistu postituslistalta" -linkkiä.
8.7 Autokaubad24 OY käyttää kerättyjä henkilötietoja myös tilauksen toimittamiseen sekä asiakkaille luvattujen velvollisuuksien täyttämiseen.
8.8 Asiakkaan paremman palvelemiseen, on Autokaubad24 OY:llä oikeus luovuttaa tietoja yksittäisistä käyttäjistä kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja Autokaubad24 OY:lle ja jotka ovat velvollisia pitämään saamansa tiedot luottamuksellisina. Kolmannet osapuolet voivat olla esimerkiksi yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat tavaroiden toimituksia tai osamaksuja tarjoavat yritykset.
8.9 Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen säilyttää ne siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Autokaubad24 OY voi säilyttää tiedot kauemmin kuin on tarpeen, lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai Autokaubad24 OY:n laillisten etujen suojaamiseksi.
8.10 Autokaubad24 OY säilyttää asiakastiedot enintään 3 vuoden ajan siitä, kun asiakas on tehnyt viimeisen tilauksensa tai ajankohdasta, jolloin asiakas teki oston. Tietoja, joita Autokaubad24 OY on lain mukaan velvollinen säilyttämään (esim. kirjanpitotiedot), säilyttää Autokaubad24 OY lainsäädännössä asetettujen vaatimusten mukaisesti.

OSTON SUORITTAMINEN JA HENKILÖTIEDOT, NIIDEN MUUTTAMINEN JA POISTAMINEN
8.11 Asiakkaat voivat tehdä ostoksia Autokaubad24 OY- sivustossa rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröimättömän oston tapauksessa asiakas on velvollinen paljastamaan Autokaubad24 OY:lle seuraavat henkilötiedot: etunimi ja sukunimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja toimitusosoite.
8.12 Asiakkaiden, jotka haluavat rekisteröityä Autokaubad24 OY sivulla, on annettava seuraavat henkilökohtaiset tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, sähköpostiosoite ja salasana. Kirjautumalla asiakas luo itselleen tilin.
8.13 Asiakkaalla on oikeus muuttaa ja/tai täydentää tilinsä henkilötietoja milloin tahansa. Asiakas on vastuullinen uusittujen ja muutettujen henkilötietojen oikeellisuudesta. Asiakkaalla on myös oikeus poistaa tilinsä. Voit poistaa tilisi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].
8.14 Asiakkaan henkilötunnus vaaditaan vain, jos asiakas ostaa tavaran erissä. Lisäksi ostettaessa lisäpalveluita, joissa vaaditaan asiakkaan henkilötunnusta (esimerkiksi tavaroiden vakuuttamiseksi takuutavaroiden tapauksessa). Muita henkilökohtaisia tietoja, kuten työpaikka, ammatti jne., vaaditaan vain, jos haluat ostaa osamaksulla.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN
8.15 Autokaubad24 OÜ: n teknisillä toimenpiteillä varmistetaan asiakkaan henkilötietojen suojaaminen luvattomalta käytöltä: mukaan lukien henkilötietojen luvaton muuttaminen tai tuhoaminen ja paljastaminen, henkilötietovarkaus.
8.16 Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa käsittelyn lopettamista, tietoja hänen toimittamiensa tietojen käytöstä ja tietojen siirtämistä yhteisessä muodossa. Tiedot lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Hakemukset voidaan jättää vain muodossa, jossa hakemuksen tekijä on tunnistettavissa (digitaalisesti allekirjoitettu tai henkilökohtaisesti allekirjoitettu paikan päällä). Autokaubad24 OY:llä on oikeus vastata tällaisiin pyyntöihin 30 kalenteripäivän kuluessa. Käsittelemme tietojenkäsittelyn lopettamista koskevaa pyyntöä, verkkokaupassa rekisteröidyn asiakkaan, tilin lopettamista koskevana hakemuksena.

TURVALLISUUS
8.17 Asiakassalasanat on salattu ja liitetty henkilötietoihin, niihin pääsevät vain valtuutetut henkilöt. Tiedot on kaksinkertaisesti suojattu. Kaikki tiedot siirretään suojatun https-protokollan kautta. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET
8.18 Tietosuojakäytäntö on julkinen ja saatavilla vapaasti Autokaubad24 OY-verkkosivustossa. Jos tietosuojakäytäntöön tehdään muutos, se näkyy myös julkisesti Autokaubad24 OY-sivussa. Autokaubad24 OY on asiakkaiden henkilötietojen käyttöoikeuden haltija.

EVÄSTEET
8.19 Autokaubad24 OY käyttää evästeitä paremman palvelun varmistamiseen. Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, joita WEB-palvelin lähettää asiakkaan selaimeen ja joka kerää tietoja asiakkaan laitteesta, ajalla jos asiakas käyttää tätä laitetta verkkokauppavierailuun. Evästeiden avulla tunnistetaan asiakas verkkosivujen, palvelujen, laitteiden tai selaimien avulla. Evästeet ovat hyödyllisiä. Evästeet muistavat asiakkaan kirjautumistiedot, joten asiakkaan ei tarvitse kirjoittaa sitä uudelleen joka kerta kirjautuessaan verkkokauppaan. Evästeet auttavat Autokaubad24 OY:tä ja kolmansia osapuolia selvittämään, mitkä verkkokaupan osat ovat eniten vieraillut, auttavat tunnistamaan, millaisia sivuja ja ominaisuuksia asiakkaat käyttävät ja kuinka paljon aikaa he viettävät niillä sivuilla. Yllä olevien tietojen perusteella myyjä voi kehittää verkkokauppaympäristöä paremmin ja parantaa käyttökokemusta.
8.20 Asiakas voi poistaa evästeet osittain tai kokonaan. hyväksymällä tietosuojakäytännön ehdot asiakas antaa luvan, että evästeet asennetaan heidän tietokoneeseen. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, mutta siinä tapauksessa eivät saata toimia kaikki verkkokaupan tarvittavat toiminnot. Asiakkaalla on oikeus pyytää Autokaubad24 OY:n yhteistyökumppaneilta tietoja siitä millaisia evästeitä he käyttävät.