2024 uudet kesärengasmallit

2024 uudet kesärengasmallit

1. BRIDGESTONE Turanza T6


UUSI 2024/2023v rengasmalli


Olitpa sitten kaartamassa maantiellä tai jarrutettava äkillisesti kaupungissa, Bridgestonen uudet Turanza 6 -renkaat täyttävät ja ylittävät odotukset myös märissä olosuhteissa.


Paras suorituskyky märissä olosuhteissa 1
Erinomainen mittarilukema 2
Parempi polttoainetalous/energiatehokkuus 2

UUSI SEKOITUSMENETELMÄ JA TÄYTEPOLYMERIKEMIAN
PARAS SUORITUSKYKY MÄRÄSSÄ OPTIMAALISEN VEDEN VAROITUKSEN ansiosta.
Parantaa kemiallisen reaktion hallintaa, tasapainottaa vahvistusmekanismia ja parantaa täyteaineen jakautumista


KAKSOISKULMA AALLETAVA 3D kulutuspinnan urat
SILTAINEN PAINEEN JAKAUTUMINEN LISÄÄNTÄ MATKAA.
Siinä on yhtenäinen mekanismi, joka saavuttaa kuvion suuremman paikallisen jäykkyyden ja vähemmän liukumista edeltäjäänsä verrattuna.


Kuva vettä siirtävistä olkapäistä
UUSI VETÄ siirtävä OLKAURAT SUUNNITELMA PAREMPI
VEDEN PURKAMINEN
Auttaa parantamaan renkaiden pitoa märillä pinnoilla ohjaamalla vettä pois renkaan alta ja minimoimalla vesiliirron mahdollisuuden.

Kuva matalan loimitiheyden omaavasta pohjakerroksesta
UUSI ALHAINEN LOIMITIHEYS PERUSKERROS JA KUOTTAKERTOKSET
RENKAAN PAINON JA HYSTEREESIIN VÄHENTÄMISEKSI
Pienen loimitiheyden omaavan pohjakerroksen ja kulutuspinnan kerrosten ansiosta Turanza 6 säästää entistä enemmän polttoainetta tai sähköä alhaisemman vierintävastuksen ansiosta. Vannesuojan aerodynaaminen muoto suojaa rengasta äkillisiltä kallistuksen muutoksilta ja vähentää vastusta.

2. Nokian Hakka Green 3


2021/2022v rengasmalli

Pohjoismaissa asuvat kuljettajat haluavat renkaidensa olevan turvallisia sateessa. Useimmat kuljettajat haluavat myös ympäristöystävällisempää ajoa, alhaisempaa polttoaineenkulutusta, ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja parempaa kestävyyttä. Hakka-tuoteperheen uuden sukupolven kesärengas Nokian Hakka Green 3, joka on suunniteltu vaihteleviin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin, yhdistää taitavasti märän sään turvallisuuden ja helpon rullauksen. Nokian Renkaiden uusi premium-kesärengas tuntuu turvalliselta ja tasapainoiselta sateisella säällä, säästää polttoainetta ja tarjoaa mukavampia kilometrejä. 

Green Sense -konsepti, jonka avulla Nokian Hakka Green 3 voi sekä pysähtyä nopeasti että vaivattomasti estää vesiliirron pohjoisilla teillä, jotka voivat joskus olla täynnä uraa. Käsittely on vakaata, tarkkaa ja mukavaa sekä kuivalla säällä että sateessa. Pohjoisen ankarille teille kehitetty Nokian Hakka Green Hybrid -kumiseos räätälöidyllä kulutuspinnalla tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden kevään ensimmäisistä päivistä kylmimpään syksyyn. Uudet kestävät materiaaliratkaisut täydentävät renkaan vihreää luonnetta. Ympäristöystävälliseen seokseen lisätty biopohjainen hartsi helpottaa ajamista ja varmistaa tuotteen erinomaisen märkäpidon ja kulutuskestävyyden. Uuden Hakka Green 3:n kulutuskestävyys on jopa 35 % korkeampi kuin edeltäjänsä. Se on iso harppaus kestävyydessä, mikä voi tarkoittaa ylimääräistä kesäsesonkiaikaa tai noin 10 000 lisäkilometriä ajotyylistäsi riippuen. EU-rengasmerkinnän mukainen märkäpitoluokka on paras mahdollinen luokitus useimmille kokoille Laaja valikoima sisältää yhteensä 6 kokoa, jotka kuuluvat EU-rengasmerkin korkeimpaan A-luokkaan märkäpidon ja vierintävastuksen suhteen; 

3. Uniroyal Rainexpert 5
2022/2023v rengasmalli

Suorituskyky märkänä: luota erinomaisiin vesiliirto-ominaisuuksiin myös haastavimmissa märissä olosuhteissa.
Ajomukavuus: Nauti alentuneesta tiemelusta ja lisää ajonautintoa.
Suuri mittarilukema: Hyödy pidemmästä kestävyydestä ja pitkäaikaisesta suorituskyvystä.

Ota vastaan ​​mikä tahansa sateinen haaste.
Luota renkaihisi riippumatta siitä, kuinka kova sade on ja kuinka petollinen tie on. Shark Skin -teknologiamme jatkokehitys ja innovatiiviset Aqua-Twist Sipes -lamellit auttavat nopeuttamaan veden poistamista renkaan jalanjäljestä. Se tarjoaa luotettavan pidon märillä ja liukkailla teillä.


Kuuntele hiljaisuutta.
Koe tasainen ja hiljainen ajo jokaisella matkalla. Ainutlaatuinen kulutuspinnan kuviointi vähentää ohjaamon melua mukavan ja rentouttavan ajokokemuksen takaamiseksi.


Rakennettu kestämään.
Nauti uuden RainExpert 5:n parannetusta ajomatkasta. Uusi kulutuspinnan seos ja optimoitu muotoilu takaavat tasaisen kulumisen ja pienemmän kitkan, tasapainoisen rengasprofiilin ja pidentäen renkaan käyttöikää. 

 4.  MICHELIN CROSSCLIMATE® 22021 / 2022a rengasmalli
SOVELTUU KESÄAJOKSI SUOMESSA, SE EI OLE PARAS VALINTA TALVEAJOON, PIKKAAN KESKI-EUROOPASSA SOVELTUVAT MYÖS TALVEAJOONSuunniteltu toimimaan erinomaisesti kaikissa ilmasto-olosuhteissa. märillä ja kuivilla teillä ja kulutuspinnan käyttöikä jopa yksi vuosi. 

Pysähtyy lyhyemmäksi kuin 4 johtavaa kilpailevaa rengasta kuivissa ja märissä olosuhteissa [1] [3]
Kestää jopa 15 000 mailia pidempään kuin kilpailijat [2] 
Erinomainen koko kauden suorituskyky, jopa kuluneena.
Michelin on paras sähköajoneuvoissa kaikissa sääolosuhteissa. [5] [7]