akku Victron Energy 12V 100Ah AGM Super cycle M6 260*168*215

364,30€
437,10€ -17%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1006534
Koodi: BAT412110081
Brändi: Victron Energy
https://i.ak24.ee/mf/medium/victron-energy.jpg
saatavana 2kpl. AGM Super Cycle akut on hiljutiste akkujen elektrokeemia arengute tulos. Positiivsete laattojen tahna on pehmenemisen suhteessa vähemmän herkkä vaikka akku korduva 100% tyhjennyksen tapauksessa ja uudet elektrolyytin lisäaineet vähentävät sügavtühjenemise tapauksessa sulfatsiooni.
poikkeuksellinen 100% tühjendussügavuse (DoD) suorituskyky. testit ovat osoittaneet, et Super Cycle'i akku kestää vähintään kolmsada 100% DoD sykliä. Katsed koostuu igapäevasest tühjenemisest 10,8 V pingele I = 0,2C₂0, johon järgneb suunnilleen kaksi tuntia puhkeolekut tyhjäksi saanud olekus ja sen jälkeen laaditakse I = 0,2C₂0.
Kahetunnine puhkeperiood tühjenenud olekus vahingoittaa useimmat akkuja 100 tsükli sisällä, mutta ei Super Cycle akut. suosittelemme Super Cycle akut sovelluksissa, missä on odota aeg-ajalt tühjenemist 100% DoD-ni tai sagedast tühjenemist 60–80% DoD-ni.

uuden kemian täydentäväksi eduksi on meidän tavanomaisten syvän tsükliga AGM akuilla verrattuna hieman pienempi koko ja pienempi paino. Sisetakistus on myös hieman matalampi verrattuna meidän tavanomaisten syvän tsükliga AGM akuilla.

1. VRLA teknologia
VRLA tähistab Valve Regulated Lead Acid, mikä tarkoittaa, että akut ovat suljettuja. kaasu pääsee ylipaineventtiilien kautta ulos vain ylilatauksen tai elementin rikke tapauksessa. VRLA akut on koko elu huoltovapaat.
2. suljettu (VRLA) AGM-akut
AGM tarkoittaa Absorbent Glass Mat. näissä akuissa imeytyy elektrolyytti kapillaarivaikutuksen avulla laattojen väliin jäävasse klaaskiudmatti. kuin on selgitatud meidän raamatus "Energy Unlimited", sopivat AGM-akut lühiajaliseks suure virta lähetyksen paremmin kun geellakud.
4. vähäinen itsepurkautuminen
Pliikaltsiumivõrede sekä erittäin puhtaiden materiaalien käytön takia saab Victron VRLA akkuja pikka aika ladata ilma laadimiseta. Isetühjenemise määr on 20°C juures alla 2% kuus. itsepurkautuminen kaksinkertaistuu iga lämpötila tõus 10°C verran. Victron VRLA akkuja saab siksi viileässä hoidmisel ilma laadimiseta säilyttää jopa vuosi.
5. poikkeuksellinen syväpurkauksen palautus
Victron VRLA akuilla on poikkeuksellinen tyhjennyksen taastumine vaikka pärast sügavat tai pitkäaikaista tühjenemist. Sellegipoolest vaikuttaa toistuva syvä ja pitkäaikainen tühjenemine erittäin negatiivselt kaikkien lyijyakkujen käyttöikä, Victroni akut ei ole erand.
6. akun purkuominaisuudet 
Victron AGM akkujen nimimaht viittaa 20-tunnisele tühjenemisele, teisisõnu: tühjenemisvoolule 0,05 C. tehokas teho vähenee tühjendusvoolu suurenedes. kiinnitä huomiota siihen, että tehon vähentäminen on vieläkin nopeampi jatkuvan tehon kuormituksen, esimerkiksi inverteerimise tapauksessa.

lisätiedot 1
lisätiedot 2