CARPRO HydrO2

134,10€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1105565
Koodi: 8809397810559
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

HydrO2: tiiviste

säästä rahaa, aika ja saavutage erinomaiset lõpptulemused!
Tutvustame uskomattoman yksinkertaisesti kasutatavat, tehokasta ja revolutsioonilist tõelist pühkimata pihustatavat hermeetikut! CARPRO HydrO2 on valmistettu hüdrofiilsete klaaskiudude, ränipolümeeride ja fluoropolümeeridega, jota saa kanda kaikille ajoneuvon pinnoille! väri, lasi, muovi, kabriolettkatused, vanteet, jarrusatulat ja pyöränkotelot on kaikki HydrO2 avulla helppopääsyiset. HydrO2 on sõnastatud erityisesti tätä varten, et säästää aikaa ja rahaa niin ammattilaisille kun myös entusiastidele! se uusi uudenlainen kate muodostaa erittäin vettä hylkivän kotelon ja sitä levitetään helposti päälle suihkutaen ja sen jälkeen loputades maha vain vedellä!

helppo ruiskutus ja huuhtelu säästää aika ja antaa tulokseksi kestävän ränikihi, joka antaa kimaltelevan suojattu kiillon, jota on uskomattoman helppo huoltaa. meidän hüdroelektriline sidumisfunktsioon tarkoittaa, et HydrO2 reagoi keemiliselt vedellä kosketuksessa! tämä tarkoittaa, et kate muuttuu hüdrofiilsest hüdrofoobseks. vedellä pihustamisel syntyvä paine nopeuttaa HydrO2 sidumist pinnalla, luodessa hydrofobisen kerroksen. HydrO2 on ilmastointi- ja temperatuuristabiilne ja erittäin tehokas ja pitkäaikainen vettähylkivä aine, joka on kestävä melkein kaikille hapoille, emäksisille lahustele ja liuottimille, tarjoakseen samalla merkillistä UV-suojelua (ultraviolettisäteily). HydrO2 myydään vain tiivistetty muodossa, mikä mahdollistaa myös merkillistä kulude säästöä.

ominaisuudet:
arvo: vain 30ml, jota täytyy yhdellä keskimmäisen 4-ukselise ajoneuvon kohta, mukaan lukien kaikki värit, lasit, koristeet ja vanteet.
suojaa kaikkea: Levitä sitä paikkoihin, minne te aikaisemmin ei saanud! Ei suojaa ei vain kerepaneele, vain suojaa kalibreid, aluskatet, rattakoopasid, uksepaneele, tiiviste välillä ja paljon muuta.
Mitmekülgsus: käytä jokaisella pinnalla.
käytön yksinkertaisuus: suihkuta päälle ja huuhtele pois.
lian ja vee tõrjumine: lika ja vesi torjuu pinnalta.
välitön ajoneuvon vapauttaminen: Ei vaadi kõvastumisaega.
Ajasäästja: Säilyttää väri nopeasti ja säästää tohutult aika verrattuna muiden värvikaitsevahenditega.
vähemmän pühkimist: koska vahoja tai hermeetikuid ei tarvitse enää pühkima ja pühkima värille ja värilta maha, on naarmujen muodostumisen mahdollisuus pienempi.
UV-suoja: tarjoaa merkillistä suojelua päikesekahjustuste eest,
Kemikaali- ja sadestumiskaitse: kestävä melkein kaikille hapoille, emäksisille lahustele ja liuottimille.
tiivistetty arvo: laimennus 1 osa Hydro 10 osaa vee kohta.
Ilu: Elustab heti teidän väri korkeakiillon, syvän kiillon ja sileduse.
kestävyys: 3 ~ 12 kuukautta.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.