CARPRO Reload 2.0

71,10€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104458
Koodi: 8809397812171
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

CARPRO Reload 2.0 pihustuslakk

säilyttäen sama helpon soveltaamisen, õnnestus meil parantamaan kaikkea Reload'i suorituskykyä. Sisuliselt: suurempi kiilto, pidempi kestävyys, oikea kemiallinen ja keskkonnakindlus.

Algselt CQUARTZi kattematerjalide suojaa ja viimistluskvaliteedi säilyttämiseen kehitetty Reload on end tõestanud myös iseseisva tiivisteenä, missä se voi tarjota jopa 3 kuukauden pituutta suojelua igapäevastele autoille. Reload'i helposti kasutatavat veepõhist koostist saab kanda kaikille ajoneuvon pinnoille (vaikka niiskel), siksi sopii se ihanteellisesti teidän ajoneuvon suojaa ja kiillon nopeaan uudistamiseen.

RÄNIDIOKSIIDI + SILOKSAANI ruiskutettava tiivistysaine
ÜLIHÜDROFOOBNE, itsepuhdistuva
korjattavan kiilto, LIBEDUS, VEEPLEKKIDE JA kemikaalien kestävyys

miten käytetään
ravista kunnolla.
suihkuta Reload 2.0 yli lõigu (~50x50cm).
Levitage tasaisesti MF-pyyhkeellä.
odottaa 30-60s.
käytä 2. MF-pyyhkeellä viimast pühkimist, jopa viimeistely on selkeä.
siirtyy seuraavan lõiguga.

huomautus: ei käytä suorassa auringonpaisteessa. kääntää MF-pooled auto paneelien välillä.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.