CARPRO LIFT

15,20€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104231
Koodi: 8809397815325
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

Lift
esipesu alküül lumevaht

CARPRO Lift on kõrgkontsentreeritud pesueelne vaahto, joka liuottaa ja pehmentää lian ja räbu, niin että sitä saa pesu aikana helposti poistaa. CARPRO Lift sopii käytettäväksi kaikkien vahutööriistade, kanistrite, püstolite ja survepesuritega ja toodab paksult vaahtoa, joka on tarkoitettu ajoneuvon eniten räsitud alueiden esikäsittelyyn.

käytä LIFTi, et pehmendada vigu, pealekasvanud likaa ja muudki. Lift on sõnastatud erityisesti maksimaalisen niisutuse pakkumiseks ja loputatakse myös helposti maha. se ei ole pinnallinen runsaasvaahtoinen tuote, vain se on kehitetty tõelise aktiivse pinnatöötlusvahendina. paneelien püsimise aikana imavad Lift'i kuplat kovaksi muutunud prahi sisään ja lasevad sellel pesu aikana helposti sõidukist eralduda.

kiinnitä huomiota siihen, että CARPRO Lift sisältää universaalpuhastusvahendi lööki, kun te sitä voimakkaasti ei laimentaa. se poistaa sõidukitelt vahad ja muutaman tihendusmaterjalid, kun sitä käytetään suhteessa 1:10.

ominaisuudet:
korkeapitoinen.
pehmentää vigu, pealekasvanud likaa ja muudki.
ihanteellinen esipesu vahukahuri käytettäväksi.
harmiton käytettäväksi CQUARTZi keraamisten kattematerjalide tapauksessa.

Luokitukset:
pH 10~11

kuinka käyttää eelpesulahusena:
käytä vain jahedatel pinnoilla. ei käytä suorassa auringonpaisteessa. älä anna pinnalla kuivua.
Laimenna Lift vedellä oma vahukahurisse tai IK Foam suuttimeen (suosittelemme 1:10). voit käytä lahjemat vahekorda voolavama segu saamiseksi tai rikkalikumat vahekorda tihedama vahu saamiseksi.
anna tuotteella püsida pinnalla minut tai niin kaua kun mahdollista, ilma et se liian kuivaksi jääks.
huuhtele moottorilla maha. sen kanssa on Lift Pre-Wash lõpule viidud.
pese CARPRO Resetiga.

kuinka käyttää ühekordse pesulahusena:
käytä vain jahedatel pinnoilla. älä käytä suorassa auringonpaisteessa. älä anna šampoonil pinnalla kuivua!
aikaisemmin huuhtele ajoneuvoa vabalt voolava vedellä, että poistaa avoin praht.
Laimenna Lift vedellä oma vahukanoonis tai IK Foam suuttimella (suosittelemme 1:10). voit käytä lahjemat vahekorda voolavama segu saamiseksi tai rikkalikumat vahekorda tihedama vahu saamiseksi.
anna tuotteella püsida pinnalla minut aika ja sen jälkeen pese ylhäältä alas, käyttäen meidän lemmikpesukäsnaid.
On tärkeä, et loputaksite oma käsineen tai pesusienellä säännöllisesti teises, puhtaalla vedellä täytetty ämpärissä tai letkulla.
Pärast pesemist huuhtele ajoneuvoa perusteellisesti vabalt voolava vedellä, että poistaa šampoonijäägid, ja kuivaa mikrokiudse Madness Chipmunk Edgeless, CARPRO DHydrate kuivauspyyhkeellä tai Metro Air Force Master Blasteriga.
Ettevaatusabinõud:
älä käytä suorassa auringonpaisteessa.
älä anna šampoonil pintaan kuivua!

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.