CARPRO Reload

70,10€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104205
Koodi: 8809397812119
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

lataa uudelleen
Sio2 Quartz pihustushermeetik

Reload pakendab ränidioksiidi nanoteknologia klaasitaolist kiiltoa, hüdrofoobsust ja likaa hylkivää toimea mukavassa pihustatavas ja pühkimisega eemaldatavas hermeetikus. Reload on algselt kehitetty CQUARTZi kattematerjalide suojaa ja viimistluskvaliteedi säilyttämiseen, mutta on end tõestanud myös iseseisva tiivisteenä, missä se voi tarjota jopa 4 kuukauden pituutta suojelua igapäevastele ajoneuvoille. Reload'i helposti kasutatavat veepõhist koostist saab kanda kaikille ajoneuvon pinnoille ja vaikka kosteille pinnoille, siksi sopii se ihanteellisesti teidän ajoneuvon suojaa ja kiillon nopeaan uudistamiseen.

Reload tarjoaa libedat superhüdrofoobset kerrosta, mikä se on vettä hylkivä kuin mikään muu. Koos sen võimega tõrjuda likaa ja likaa, mikä jättää hämmastava, kiiltävän ja erittäin peegeldava kiillon. CARPRO Reload on erittäin helposti käytettävä (noudattaen meidän lihtsaid näpunäiteid) ja sopii ihanteellisesti niin entusiastidele kun myös ammattilaisille. Pärast levittämistä pitää Reload teidän väri kauemmin puhtaana, muuttaa auto pesemisen helpommaksi ja mahdollistaa sitä nopeammin kuivaa!

ominaisuudet:
erinomainen UV-suoja.
Ekstreemne kiilto, mikä ei pesu älä.
liukuva klaasilaadne tuntav tunne.
pitää pinnat kauemmin puhtaana.
Veepõhine koostumus, joka koostuu pääasiallisesti erityisestä modifioitu Sio2-st (kvarts).
nopea ja helppo.
sopii erinomaisesti CQUARTZi levitykseen.
Kanda märältä tai kuivalta.
sopii erinomaisesti kumin- ja muovista kaunistustele - ei jätä tahroja.
estää sateen ja lian.
Super hydrofobinen.

käyttö:
ei käytä suorassa auringonpaisteessa.
Kanda hyvässä ümbritsevas valossa.
ravista hyvin.
suihkuta 4-5 pihustust Microfiber Madness Slogger Towel'ile tai mikä tahansa matala nokalla korkealaatuisen mikrokiudrätiku, Microfiber Applicator'ile tai suoraan värille ja levitage vasemmalle ja oikealle ja sen jälkeen ylös ja alla 2 jopa 2,5 ruutmeetri koolle alueelle.
Töötage se tasaisesti väri sisään, jopa se on melkein älä palanut.
kääntää rätik ympäri ja hankaa eteenpäin.
Vaihda raikas puhtaalla rätiku vastaan (me eelistame Crazy Pile Towel'i). puhdista ala vielä kord, et varmista, että jäännökset ettei jää.
tarkista pärast iga paneeli ennen seuraavan mukaan minekut.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.