tuoksu COSMO WIŒNIA 50ML DISPLAY ATOMIZER K2

2,60€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1173413
Koodi: V202D K2
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg

Tutvustame sumutin eniten tõhusamat autolõhna. kaikille heille, kes ei kaunista oma autot õhuvärskendajatega, mutta toivovat tunda oma auto sisällä ainulaadset tuoksun. kiitos K2 COSMO-le avastate erakordsete tuoksujen maailman, mikä on saanut innoitusta kirest autosõidu vastaan.

K2 COSMO õhuvärskendajate hieno koostumus neutraloi kaikki ei-toivotut hajut. K2 COSMO käyttö mahdollistaa tuoksun välittömästi päälle kanda, mikä mahdollistaa antaa interjöörile valittu intensiivsusega ainutlaatuisen iseloomu. kiitos oma erittäin tiivistetty valemile raikastaa K2 COSMO teidän auto sisäpuolta aina, kun sitä vajate. paras on ruiskuta K2 COSMO kangapiirkondadele, automattidele tai verhoiltu esemetele, kust tuoksu haihtuu erinomaisesti.

K2 COSMO CHERRY on rahustav ja makea kirssidest tulvil juulikuise viljapuuaia tuoksu, mikä tuo teidän teekonnal leevendust.

miten käytä:
ruiskuta ca 30 cm etäisyydeltä
kanda tuoksun kankaalle ja verhoiltu elementidele, tselluloosile
älä Levitä suoraan nahka- tai plastelementidele

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.