tahna käsien puhdistukseen 5KG

16,30€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1033449
Koodi: 083 552*W525N
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg
Klassikalise tervise- ja ohutuspasta järeltulija ultramoodsa valemi ja 21. sajandi vääriliste ominaisuuksilla.


K2 ABRA käsienpesutahna on tarkoitettu  käsien puhdistukseen, suojaamiseen ja huoltoon . sillä on parannettu, moderni valem, joka on luotu uuenduslikul abrasiivil, joka parantaa mekaanisia ominaisuuksia ja Helpottaa puhdistusta. kiitos hellävaraisen muovia tai kohevat kooki meenutavale konsistentsile on sitä erittäin miellyttävä käytä.

ominaisuudet

sillä on kiiltävä, raikas ja kosutav  sitruunan tuoksu  koos aromaattisten öljyjen intensiivsusega.

K2 ABRA  poistaa helposti vaikean lian , tulee erinomaisesti vaikutus rasvade, rasvade, öljyjen, värien, lakkojen, nokea, söetolmu, bituumenitoodete, ruoste, liimojen ja muiden vaikeasti eemaldatavate lisäaineilla.

helposti käytettävä. K2 ABRA tahna on vedestä helpompaa, jonka ansiosta  loputab sitä helposti maha , joka muuttaa käsienpesu kiiremaks ja säästää paljon aika.

kestävä mustusele ja  hellävarainen käsille . sillä on neutraali pH ja kosteuttavat koostumusaineet, mikä hoiavad älä käsien kuivuse. dermatologisesti testattu.

Ei sisällä mineraalseid hankausaineita. uudenlainen hioma-aine vähentää viemäriin tukkeutumisen vaara. biohajoava. sitä saa pikka aika säilyttää, ilma et se kaotaks oma laatua ja pesuomadusi.

käsien tehokkaaksi puhdistukseen riittää väikesest määrästä tahnasta. K2 ABRA on  tehokas  ja erittäin ekonominen käytä.

sovellus

kiitos innovatiivisen ominaisuuksille käytetään abrasiiviga käsipastat K2 ABRA laajalti sõidukimehaanika korjaamossa, kori- ja automaalausliikkeissa, teollisuudessa, kaevanduses, käsitöös jne.

korvaamaton majapidamistes, missä se auttaa pitämään puhtust renoveerimise, rakennus - ja aiatööde yms aikana.

musta-have korjaamossa, autotallissa, puutarhassa ja kotona. missä tahansa töötate paljaste kätega ja ne määrduvad.

älä raisake oma aika perinteisen seebiga. käytä sitä yksi kord, te ei ulata koskaan toisen järele.

käyttö :

Levitä hieman tahna märgadele käsille ja hankaa huolellisesti sisään.
Pärast pesemist huuhtele käsi vedellä.

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.