peltisepänvasara 500 G, kahva lasikuitu

14,60€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1052447
Koodi: NEO 25-145
Brändi: NEO TOOLS
https://i.ak24.ee/mf/medium/neo-tools.jpg
saatavana 3kpl. peltisepänvasara, 500 g 25-145, NEO, on ihanteellinen työkalu niin ammattilais kun myös kotikäyttöön. Tasub omada tööriistakappi ja Korjaamon varustust. sitä käytetään asennukseen, mutta myös puusepän-, rakennus - , levymetallin työstöön ja isetegemiseks.

vasaran vasaran pinta on induktiokarkaistu ja koneella hiottu. lisäksi on se suojattu lakkakerroksella. kahva on valmistettu lasikuidusta, joka on kestävä vaurioille, kosteudelle ja lämpötilan muutoksiin. kahdesta materiaalista kahva on päällystetty liukuesteellä, mikä auttaa töömugavusele. lisäksi nielee tärinää. kahva on suunniteltu NEO protsessiinseneride poolt ja patentoitu. GS, TÜV Rheinland sertifikaatit ja valmistamine vastaavasti Saksa vaatimukset DIN 1193 takaa tuotteen toimintavarmuuden.

tuotteen ominaisuudet:
asennin vasara, 500 g
ammattilais ja kotikäyttöön
tarkoitettu asennukseen, puusepän töihin, ehituseks, levymetallin työstöön ja isetegemistöödeks
lasikuidusta kahva
lasikuitu on kestävä vaurioille, kosteudelle ja lämpötilan muutoksiin
kaksikomponenttinen kahva, päällystetty liukuesteellä
patentoitu kahvan suunnittelu – patentoitu
induktiokarkaistu vasaran nägu
koneella jahvatatud vasaran nägu
Haamripead suojattu lakkakerroksella
Lasergraveeritud
tekniset tiedot:
vasarapää paino: 500 g

materiaalit:
teräksen kovuus 53 HRc
lasikuitu

NEO TOOLS

Neo Toolsin omistaa puolalainen Grupa Topex, ja se tarjoaa laajan valikoiman sähkö- ja käsityökaluja. Vuosien aikana yritys on saavuttanut Puolan työkalumarkkinoiden johtavan aseman ja siitä on tullut yksi tärkeimmistä Keski- ja Itä-Euroopan valmistajista.

Grupa Topex omistaa myös 3 ulkomaista yritystä Venäjällä, Ukrainassa ja Romaniassa sekä huoltopalveluita tarjoavan GTX Servicen. Yrityksellä on yhteensä noin 600 työntekijää.

Portfolioon kuuluu 6 tuotemerkkiä (Neo Tools, Graphite, Graphite Pro, Verto, Topex & Top Tools), jotka tarjoavat yli 6 500 tuotetta ja niitä löytyy yli 40 maassa maailmanlaajuisesti. Menestystä on saavutettu luotettavuudella, yrittäjyydellä ja jatkuvalla kehittämisellä.