WOSK COLOR MAX 250ML BIAŁY

3,80€
Toimitusaikaa kotiin 7-9tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1032797
Koodi: 038 018*K020WHITE
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg

K2 Color Max - valkoinen värvimisvaha

saatavissa populaarsetes värvides. sopii kaiken tyyppisten autovärvidele, myös metallikvärvidele. Elustab erinomaisesti väri ja kiitos karnaubavaha sisaldusele Palauttaa lakan entisen kiillon.

K2 Color Max valkoinen värivaha regenereerib uudet ja vanhemmat lakid.

K2 Color Max valkoinen värivaha raikastaa erinomaisesti ulkonäköä ja elavdab niin uusien kun myös vanhempien lakkojen väri. se on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat parantamaan väri kuntoa ilma värvikatet mekaanisen kiillotusaineen kanssa korrigeerimata. K2 Color Max valkoinen värivaha voi olla alternatiiviks populaarsele naarmujen täyttämiseen tarkoitettu "liidulle".

se Täyttää tehokkaasti kaikki väri epätasaisuudet ja Kovettuu, et luoda tasainen ja sileä pinta. peittää erinomaisesti pienemmät naarmut, naarmut, laastud ja muut värvidefektid. Pärast värivaha käyttöä muuttuu auto värv yhdenäisemmiksi, saada takaisin oma kiilto ja houkuttelevan ulkonäön.

helppo levittää. kiillotus ei vaadi voima käyttöä. sitä ei voi kanda kuumaan lakalle ja ei suorassa auringonvalon kätte.

tilavuus: 250ml

kuinka käyttää:

  1. pese auto kunnolla puhtaaksi ja sen jälkeen kuivaa. väri täydentävä rasvaärastus K2 Klinetiga nostaa maalin oleva vahakerroksen kestävyyttä.
  2. ennen värivaha K2 Color Max käyttöä ravista pulloa.
  3. Kanna vaha puhtaalle, kuivalle ja pehmeälle mikrokiudlapile tai sienelle (nt applikaattorille).
  4. Kanna pyörivillä liikkeillä lakalle.
  5. odottaa, jopa se kuivuu.
  6. kiillota puhtaalla mikrofiibriga kiiltäväksi.

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.