CARPRO InnerQD

12,10€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104213
Koodi: 8809397813147
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

InnerQD Interior Quick Detailer

nopea, puhdas, üksikasjalik!
2021. vuosi SEMA-nädalal ulos kuulutatud CARPRO InnerQD on nopea ja helposti käytettävä, antistaattinen ja antimikroobne sisätilan osien sumutin! InnerQD-d voidaan käyttää koko kokpitis melkein jokaisella pinnalla, että poistaa helposti sormenjäljet, pöly ja kevyt lika. CARPRO InnerQD ei ole ei vain erittäin helposti käytettävä, vain se estää myös pölyhiukkasten elektrostaatilist kinnitumist.

raikas puhtaalla tuoksun ja erinomaisella väljanägemisega InnerQD avaldab varmasti muljet! CARPRO sõnul on se kehitetty myös patogeensete mikroorganismide kasvu pysäyttämiseksi. InnerQD koostumus jättää helposti satiinse ulkonäön, kuiva tunde ja triibuvaba kerroksen, mikä auttaa vähentämään yleistä pölyn kertymistä. ostaa oma jo täna!

ominaisuudet:
puhdistaa ja suojaa 1 väleilla.
harmiton moniin sisäpinnoille.
antistaattinen.
Antimikroobne.
puhdas satiinne viimeistely.
kuivaa puudutamisel.
pH 6,5-7.

käyttö:
suihkuta MF-rätikule ja puhdista pinta tasaisesti.
suositeltavat pinnat:
viimeistelty nahka.
vinyyli.
muovi.
kumi.
Harjatud alumiini.
kromi.

Ettevaatusabinõud:
sisältää tsitraali. voi aiheuttaa allergisen reaktion.
ennen käyttöä testakaa silmatorkamatul alal.
pitämään kuivassa viileässä aluella.
säilytettävä lasten ulottumattomissa.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.