k2 t6 klinet puhdistusaine 750ml/ sumutin

5,20€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 492523
Koodi: x10761
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg
Erityinen puhdistusaine pintojen käsittelyyn ja puhdistamiseen ennen vahaamista tai liimaamista. Pinnan esipuhdistus K2 KLINET: llä varmistaa paremman tarttuvuuden vahaan pintaan, minkä seurauksena se pysyy pinnalla pidempään. Se poistaa täydellisesti kiillotuspastajäämät ja soveltuu siksi maalin todellisen kunnon tarkistamiseen kiillotuksen aikana ja sen jälkeen. Turvallinen kaikille maali-, muovi-, kumi- ja lasipinnoille.

KUINKA KÄYTTÄÄ:
1. Suihkuta pinnalle.
2. Kuivaa mikrokuituliinalla.

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.