Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing

26,40€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104127
Koodi: 711841754907
Brändi: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

hyvä tuote himmentynyt muovin palautamiseen. Dressle on kuiva, vielä baseeruv kate, että antaa viimeinen hionta oma muovipinnoille kuin moottoritila tai pyöränkotelot. tuotetta voi ruiskuttaa suoraan pintaan tai kanda päälle tyynyllä. sopii myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin. päälle levittämistä on kuiva. sopii myös sisätilassa käytettäväksi. kuivuu ja ei jää kleepuma tai rasvaseks ja jättää miellyttävän pinnaviimistluse ja UV-suoja ja vetthülgavuse. sitoo end plastpindadega erittäin hyvin. sopii ammattilaisille ja entusiastidele. tuotetta ei kulu paljon. 

käyttö: moottoritilassa ja pyöräkoteloissa puhdista ja kuivaa pinnat ja suihkuta Dressle-it muovipinnoille, sekä voit ruiskuttaa värvitud ja metallipinnoille ja jätä kuivumaan 4-6 tunniksi. sen jälkeen pyyhi pois tootejäägid ja valmiina! 

sisätilassa, vinüülil ja kumin päällä: kanna 1-3 pihustust tuotetta mikrokiudlapile ja pyyhi pintaan. Uksepolstreid, armatuure ja muita lapikuid pinud on niin helppo peittää. Keerukamatele pinnoille kantamiseen Käytä detailing pensseliä. 

ulkoiset muovit: suihkuta mikrokiudlapile 2-3 kertaa ja hankaa pinna sisään ja anna kuivua. kun kandsit tuotetta päälle liian ebaühtlaselt lisa vielä yksi kerros.

Auto Finesse

Englannissa vuonna 1999 perustettu Auto Finesse aloitti matkansa autohuoltoon miehenä, pakettiautona ja intohimona puhtaita ja kiiltäviä autoja kohtaan. Kanavoimme 20 vuoden käytännön kokemuksen jokaiseen yksityiskohtaan.