CARPRO PERL

5,00€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104447
Koodi: CQPERL50
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

PERL

muovi, moottori, kumi, nahka

PERL by CARPRO on tiivistetty monipuolinen veepõhine suoja muoville, kumin ja nahalle, joka tarjoaa tohutut UV-suojelua. PERL on veepõhine lahjendatud tuote, mikä kattaa suure hulga ülesandeid autohoolduses. sitä voidaan käyttää kovien ulkopintojen muovipintojen kuin uuden ulkonäön palautamiseen ja pitää ne voimakas UV- ja hydrofobisen suojelulla hyvässä seisukorras. aurinko voi vahingoittaa painduvaid materiaaleja, kuin kumin, muovi ja nahka. ajan myötä ja ajan myötä ne tuhmuvad, muuttuvat hapraks ja pragunevad. PERL muuttaa reegleid. PERL tarjoaa erinomaista suojelua ja kestää jopa kolme kuukautta!

ominaisuudet:
UV-suoja: se suojaa korkealaatuisen UV-degeneratsiooni eest, säilyttäen samalla käsitelty pintojen joustavuuden ja alkuperäisen väri.
Mitmekülgsus: Sisevinüül, plastmassid, viimeistelty nahka, väliskile, kuminen ääristused, aknatihendid, renkaat ja mootoripesad.
hinta ja arvo: PERLi myydään tiivistetty muodossa, joka tarjoaa tohutut arvoa. Laimenna sitä vedellä vastaavasti ohjeille ja kaada sumutinpulloon.
ulkomuoto: rikkaan satiinse ulkonäöllä, mutta ei rasvainen.
Elustab himmentynyt, himmentynyt kumin, muovin, vinyylin, akryylin ja nahan.
Vee pohjalla ja ei sisällä liuottimia. Ei vahingoita renkaita ja ei kuivaa muovin. mutta kuivauksen jälkeen tarjoaa erinomaista hüdrofoobset kerrosta, mikä se on vettä hylkivä, likaa ja likaa.
estää nahan halkeilua ja suojaa sitä lian ja tahrojen eest.
PERL-iga käsitellyt pinnat tarvitsevat vähemmän puhdistusta ja säilyttävät kauemmin oma uueväärse ulkonäon.

Lahjendused: (huomautus - Te voit mukauttaa mikä tahansa lahjendusi vastaavasti oma äranägemisele. Leidsime, et monet valikud toimivat erittäin hyvin) alapuolella on toodud muutaman suositukset:
ulkoiset muovit: 1 osa PERL - 1~3 osa vettä.
moottori: 1 osa PERL - 1~3 osa vettä.
renkaat ja kumin: laimentamattomana. suosittelemme 2 ohutta kerrosta, jonka välillä on 20 minuuttia tai enemmän, tarjoaa eniten parema ulkonäöllä tummat mustat renkaat, jota leiate.
Sisevinüül ja nahka: 1:5

ohjeet: käytä sitä, et värvimine olisi mahdollista myös silloin, kun se ei ole tarvittava:
puhdista pinta liasta, öljystä ja pölystä.
ravista lahjendatud pihustuspudelit.
suihkuta pintaan ja Pyyhi ohut tasaisesti. ei yli kanda.
Pyyhi älä vastaavasti tarpeelle.
anna pinnalla ennen ajoneuvon käyttöä kuivua.
halutessasi voi pärast 20 minuuttia kanda täiendavaid kihte.

Ettevaatusabinõud:
pitämään etäisyydessä kuumusest.
käytä ventileeritavas aluella.
vältä nahan ja silmadega kosketusta.
käytön jälkeen pidä kontti suljettu.
pitämään lastest etäisyydessä.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.