215/55R17XL 98V rengas VIKING WINTECH lamell DOT2023

11,10€
13,40€ -18%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1157350
Koodi: 090 279*B195
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg
kaksikomponenttinen liimisegisti K2 Mixopox takaa liima turvallisen käytön. koko segamis- ja voolamisprotsessi näkyvyyden. kiitos oma harkittua disainile sopii se erinomaisesti tarkaksi annosteluksi ja sekoittamiseen suhteessa 1:1. poistaa õhumullide ongelmaa. Mikseri komponentteja on ominaista hyvä kestävyys. ne on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista. tarvittaessa on K2 Mixopoxil mahdollisuus otsikut trimmida. et suurentaa sekoitettu materiaalin juoksevuutta.

Liimisegisti on erinomainen vaihtoehto kahekomponentsete liimojen manuaalisesti segamise tehnikatele. sen kanssa liimaaminen on ülilihtne. annostelija soveltuu täysin B478 K2 Plastipox epoksüliimidega (muoviliima) ja B477 K2 Steelpoxiga (metalliliima).
 
edut:
  • koostisosade täydellinen homogeenne segamine 1:1
  • helppo liima levittäminen
  • harmiton ja puhdas työ
  • liimimisaja optimeerimine

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.