yleisrasva MULTIPURPOSE COMPLEX RED 2 400gr, Valvoline

9,70€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 686440
Koodi: VAL-167 0.4KG
Brändi: Valvoline
https://i.ak24.ee/mf/medium/valvoline.jpg
Valvoline Multipurpose Complex Red 2 on premium-luokan litiumkompleksisaentimen ja mineraaliöljyn perusteinen. värjätty punaiseksi, jotta voidellut osat olisi helppoa erottaa voitelemattomista. tuotteen käyttölämpötila-alue on laaja varsinkin korkeissa toimintalämpötiloissa. mekaanisesti erittäin vakaa ja oma erakodse kleepuvusvõime puolesta omistaa varsinkin head püsivusvõimet voideltavilla pinnoilla.
ihanteellinen pyörien laakereiden ja muiden kohteiden voiteluun kun tavallinen litiumrasva ei täytä käyttölämpötilan eikä iskukuormituksen vaatimuksia. siksi se on sopiva myös useisiin erittäin vaikeisiin käyttökohteisiin kuin työskentely kosteissa olosuhteissa, tärinän alaisena, kuormituksen alla ja pölyisessä ympäristössä.
mekaanisesti erittäin vakaa ja pehmeällä koostumuksella, sopii myös keskusvoitelujärjestelmiin missä on NLGI 2 luokan rasva vaadittu käytä.
käyttöpaikat:
Mitmesugusne rakennus - ja maatalouslaitteet, kuorma-autot ja bussit, autoteollisuuden laitteet, merenkulkulaitteet, teollisuuden käyttökohteet ja
perusöljy: mineraalinen
saennin: litiumkompleksisaippua
perusöljyn viskositeetti: 160
käyttölämpötila-alue: -25 - + 160
väri: punainen
kovuusluokka NLGI: 2
luokitukset:
DIN 51502: KP2P-20