yleisrasva MULTIPURPOSE SYNTHETIC 2 400gr, Valvoline

15,50€
Toimitusaikaa kotiin 6-8tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 766056
Koodi: 890957&VAL
Brändi: Valvoline
https://i.ak24.ee/mf/medium/valvoline.jpg
synteettinen litiumkompleksirasva suuria kuormituksia kestävillä (EP) lisäaineilla äärimmäisiin työolosuhteisiin. kehitetty jotta varmistaa välitön voitelu erittäin alhaisissa miinusasteissa metsänhoitolaitteissa, kaivoskoneissa, kuorma-autoissa, tietyökoneissa ja teollisuuslaitteissa.
Valvoline Multipurpose Synthetic 2 on valmistettu synteettisestä perusöljystä joka takaa käytön erittäin laajalla lämpötilaalueella ja takaa rasvalle poikkeuksellisen hyvä mekaanisen vakauden ja oksüdatsioonivõime ja hyvän pumpattavuuden.
käyttöpaikat:
Sopii käytä laajassa kasutustemepratuuri välillä, mutta eriti kylmissä olosuhteissa missä laitteella on tarvittava välitön rasvaus suurten vääntömomenttien ja rasitusten tapauksessa käynnistäessä alhaisissa lämpötiloissa. sopii myös nopeasti pyörivien laakereiden voiteluun.
nykyaikaiset keskusvoitelujärjestelmät joka työskentelevät alhaisissa miinusasteissa ja tarvitsevat keskusvoitelurasvaa joka täyttää NLGI 2 kovuusluokan vaatimuksia. erilaiset kaivinkoneet, metsänhoito- ja rakennuskoneet, kuorma-autot ja teollisuuslaitteet jotka työskentelevät äärimmäisissä
olosuhteissa. synteettinen perusöljy ja litiumkompleksi saennin takaa erinomaisen voitelun niin erittäin kuumissa kuin kylmissä olosuhteissa.
perusöljy: synteettinen
saennin: litiumkompleksi
perusöljyn viskositeetti: 44
Kasutustemepratuuri väli: -55 C jopa +140 C lyhytaikaisesti jopa +180 C.
väri: beigenvärinen
kovuusluokka: NLGI 2
luokitukset:
DIN 51502: KPHC2N-55
ISO 12924: L-XE(F)DIB