poravasara SDS PLUS 620W

70,30€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1182287
Koodi: 79054 STHOR
Brändi: Sthor
https://i.ak24.ee/mf/medium/sthor.jpg
saatavana 1kpl.
merkki 79054
valmistajan koodi 5906083010972
sarja piikkaustoiminto, poraus, iskuporaus
Tööriistahoidiku tyyppi SDS-Plus
teho 620 W
Käive 0-870 min⁻¹
iskuenergian 2,4 J
iskuluku 0-4850 min⁻¹
jännite 220-240 V ac
taajuus 50 Hz
max. puurimisdiameeter betoonis 24 mm
max. porauksen halkaisija teräksessä 13 mm
max. porauksen halkaisija puidus 30 mm
Insult kyllä
Max tööriistahoidiku koko 13 mm
kaapelin pituus 2 m
sähköeristyksen luokka II
suojausluokka IPX0
äänenpaine 92,0 ± 3,0 dB(A)
akustinen teho 103,0 ± 3,0 dB(A)
Vibratsioonid 11 376 ± 1,5 / 9 657 ± 1,5 m/s²
paino 2,8 kg
sisältö haamerpuur, lisäkahva, syvyysstoppari, puuripadrun, x3 poranterät, taltta, perforaator

SDS Plus 620 W vasarpuur 3 toimintoa

universaalinen haamerpuur SDS+ on hyödyllinen igaks kunnostamiseen: se mahdollistaa porata niin vasaralla kun myös ilma (kiitos vahetatavale hoidikule SDS+ tai jopa 13 mm silindriliste poranterät varten), mutta myös urien, laattojen ja lattioiden meiseldamist.

myydään käytännöllisessä salkussa, mikä sisältää:

 

 

  • SDS+ poranteräsarja (6, 8, 10 mm)
  • taltat (2kpl: terävä ja litteät)
  • 2 vaihdettavaa hylsyä: 13 mm isekinnituv hylsy tavallisten poranterät varten, sekä SDS+ hylsy (elektropneumaatiline vasara) peitlite ja lööktrellide varten

iskuenergian 2,4 J on optimaalinen arvo, mikä mahdollistaa tehokkaasti poistaa vanu levyjä, kartmata asennusta vahingoittaa tai vaheseinu praguneda .

mahdollisuus porata metalli ja puuta ilma löögita, sekä Torx-ruuvien kruvimine puitkonstruktsioonidesse.

varusteet sisältää myös metallista puurimissügavuse piirajat, joka on hyödyllinen aukon syvyyden säätöön, nt ohut vaheseinte porauksella, et vältä kontrollimatut läpi seinän puurimist.

pitkä kumikaapeli mahdollistaa ripplae tai lampun asennuksella helposti katon kõrguseni jõuda.

Pöörlemissuuna määramine

Vasaratrellil on suunnanvaihtovipu, mikä sijaitsee mukavasti laitteen laukaisimen kohal.

kytkin lukko

kytkin lukkoa on suositeltava käytä pikaajalisel porauksella, esimerkiksi betonia, müüritise yms porauksella. tätä varten paina kytkintä painaen pöidlaga lukustusnuppu ja vabastage kytkin.

Toimingu tyypin määramine

vasara töörežiimi konfigurointiin käytetään lukolla kytkintä. Lukustusnuppu all pitää Saat muuta kytkin asentoa.

  • vasaran toiminto Helpottaa reikien puurimist betonia, müüritise ja kovien keraamisten materiaalien (kovat tellised, kivet, marmori) teossa. tätä varten säädä lööklüliti löökrežiimile, puuri ja vasara sümbolid
  • muudesse materjalidesse reikien porauksella tulee vasaralla porauksen toiminto ulos kytkeä, lülitades kytkin löögita tööle , puuri symboli
  • on myös mahdollista asetta sepistamisfunktsioon , tässä tilassa on pyöriminen kielletty, mutta Voima ei ole kielletty. tätä varten säädä töörežiimi kytkin sepistamisasendisse, vasaran symboli
  • Haamerpuur on varustettu peitli asennon muuttamisen toimintoa . toiminto on hyödyllinen erilaisten sisestustööriistadega sepistamisel, se mahdollistaa peitli minkä tahansa asentoon seada

Puuripadruni vaihto

Vasarapuur on varustettu puurivarre vaihtamisen mahdollisuudella . SDS Plus järjestelmässä puuri asentamista võimaldava varren sijasta Saat asentaa telineen, mikä mahdollistaa asentaa sylinterisen varrella trelle.

Haamerpuuri Sthor 79054 perusominaisuudet:

  • elektropneumaatiline šokk
  • 3 toimintoa: iskulla poraus, löögita poraus ja piikkaustoiminto
  • pitkä kumikaapeli
  • mukana 2 hoidikut, mikä kautta on mahdollista porata mikä tahansa tyyppinen puuriga
  • toiminnallinen laukku, mikä mahdollistaa pitämään kaikkea korrastatuna ja työkalun puhtaana
  • kuparista moottorin käämitys
  • Voima teholla 2,4J
  • sisältää taltat ja poranterät

Vasarapuur säätää sujuvasti karan nopeutta ja kiitos löökfunktsiooni lahtiühendamisele mahdollistaa porata materiaaleja kuten puu, metalli tai muovi.

Vasarapuur on varustettu kytkintä, joka estää elektrimootori ylikuormituksen, kun sisestustööriist työ aikana seiskub. esimerkiksi kun tabate armatuurlatti. Sel juhul pora lopettaa pöörlemise, kuigi sähkömoottori jätkab työskentelyä.

määrä sisältö:

  • EUROTEC 2600 vasarpuur
  • SDS+ poranterät mitoissa: 6, 8, 10 mm
  • SDS+ litteä taltta
  • SDS+ teravik
  • SDS+ pidike/pää
  • isekinnituv pidike/pää tavallisten poranterät varten
  • poraussyvyyden rajoitin
  • laukku
  • käyttöohje

sovelluksen näited:

puun poraus

ennen aukon tegemist on suositeltava käsiteltävä osa kiinnitettävä puusepaklambritega tai kruustangiga ja sen jälkeen puurimiskoha määrittämiseksi käytä stantsi tai naulan. kiinnittäkää sopiva porakone puuripadrunile, määrake nopeus, ühendage porakone toiteallikaga ja aloittaa puurimist.

metallin poraus

kiinnittäkää käsiteltävä osa aina varmasti ja käytä terastrelle. valkoinen malmi porauksella on suositeltava käytä karbiidotstega trelle. isojen reikien porauksella on suositeltava ensiksi tehdä pienempi juhtauk.

keraamisten materiaalien poraus

käytä töörežiimi kytkintä, et valita iskulla poraus tai löögita poraus. tehkää työskentelyn aikana regulaarseid pause, et vältä puuri ja työkalun liiallista kuumenemista.

Vasaraga puurimist suositeltava käytä vain tiukkilla keraamisten materiaalien tapauksessa, kuin betoni, kova tiili, kivi jne. vasaralla puurimist ei suositella lõdva rakenteella keraamisten materiaalien tapauksessa, kuin levyt, pehmeä tiili, kipsi jne. sellaisten materiaalien vasaraga poraus voi aiheuttaa materiaalin hävitamiseks.

Sepistamine

kiinnittäkää tööriistahoidiku kiinni haluttuun työkalu: leikkuri tai stants ja säädä režiimilüliti sepistamisasendisse. Sepistamisel älä ajage sisestatud työkalun liian syvälle töödeldavasse materiaalin. materiaali pitäisi purustada ohuina kerroksina, ilma et haamertrellile liian paljon painetta avaldaks.

reikien leikkaus

Puuriga saab puusse tehdä suuremaid reikiä, käyttämällä pysyvän läpimitaltaan erityisiä poria tai saekomplektist vahetatavaid otsikuid – reikien varten pusle.

poraus sügavuspiirikuga

Piirikut voidaan käyttää pintojen porauksen helpottamiseksi, missä tehakse pimeauke, eriti betoonis ja puidus.

Määrake aukon syvyys. asenna pora pidikkeeseen ja märkige poralle viltpliiatsiga puuri tööotsa etäisyys, joka on yhtäläinen aukon sügavusega. säädä sügavuspiirang niin että sen kärki laskee yhteen külvikul märgitud vahemaaga "L". kun syvyys on tunnistettu, toetub piiriku etusivu vastaan ava lähedal asuvat pinta ja pora tulee sen jälkeen august ulos vetää.