syvyydenrajoittimella kärkipidin

18,00€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 688128
Koodi: 40-1539000
Brändi: Wolfcraft
https://i.ak24.ee/mf/medium/wolfcraft.jpg
tuotekuvaus
se ¼" kuusikulmaisella pesä ja säädettävä sügavuspiirikuga otsakuhoidik mahdollistaa työskennellä rajoitettu sügavusel monien erilaisten työkaluilla. sopii käytettäväksi sekä akukruvikeerajate ja mootortrellidega. vahva püsimagnet ja täydentävä naastpolt takaa nopea lisäys ja työkalujen varma kiinnitys syvyydenrajoitin on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja tarjoaa kiitos oma geomeetriale takistamatut vaadet tööalale.suljettu reuna takaa kosketuksessa tasaisen survejaotuse, et suojella kosketuksessa käsiteltävän osan pintoja.
ominaisuudet
soveltuu akkutyökalujen ja mootortrellidega, mutta myös kaikkien ¼" kuusikulmaisella varrella työkaluilla, jotta varmistaa max. mitmekülgsus
vahva püsimagnet ja lisapolt käytetty työkalujen nopeaan kiinnitykseen
sisältää säädettävää sügavuspiirikut Tarkistettu rajoitettu sügavusega poraukseen
sügavuspiiriku erikuju mahdollistaa takistamatut vaadet tööalale
suljettu reuna yhtenäiseksi paine jaotumiseks ja käsiteltävän osan pinna suojelemiseen
tekniset tiedot
pistorasia ruuvimeisseli sisestuse 6,35 mm (¼") kuuskantpesa varten
varren muoto: kuusikulmainen varsi A/F 6,35 mm (¼")
täydentävä tuotteen määrittely sekä magneti ja kiinnitysruuvilla
tuotteen pituus (syvyys) 60 mm

Wolfcraft

Wolfcraft GmbH on Robert Wolffin vuonna 1949 perustama yritys. Wolfcraft on työkalujen, sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja ja toimittaja.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kempenichissä, Eifelissä. Kaukoidän tuotantokapasiteetin lisäksi tehtaita on myös Weibernissä (Saksa) ja Malé Dvorníkyssä (Slovakia).

Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 118 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti yli 650 henkilöä 16 maassa. Vuodesta 2023 alkaen Wolfcraft-brändillä tarjotaan noin 3 000 tuotetta.