K2 soolatabletid 25kg

19,70€
Toimitusaikaa kotiin 7-9tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 758542
Koodi: 072 110*M299
Brändi: k2
https://i.ak24.ee/mf/medium/k2.jpg
Soolatabletid veetöötluseks. karkea vesi on ruoste ja kalkin muodostumisen tärkein põhjus. sitä saa vältä käyttäen tableteeritud suolan. jonka kulu on 2.5 kertaa pienempi kun lahtisel soolal. sopivat käytettäväksi veepuhastussüsteemides. puhastusseadmete filtrites yms laitteissa karkealla vee pehmentämiseen.

k2

K2 on puolalainen brändi, joka on toimittanut useita satoja miljoonia tuotteita yli 90 maahan maailmanlaajuisesti.

K2 on lähes 1000 tuotteen tuotemerkki, joka on suunnattu autoalan harrastajille ja ammattikäyttäjille. Ne tarjoavat muun muassa autokosmetiikkaa ja tuoksuja, jarru- ja jäähdytysnesteitä, polttoaine- ja öljylisäaineita, moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita korjaamoon, autokaupassa, autopesulassa tai automaalaamossa.

K2-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla. Panostaminen innovaatioihin sekä kehitys- ja tutkimusosaston pitkäjänteinen työ johtaa markkinoille tuotujen tuotteiden laadun jatkuvaan nousuun.

Suojellaksemme luontoa ja varmistaaksemme tuotteidemme tasaisen korkean laadun otimme vuoden 2009 alussa käyttöön ISO 14001:2004 -laatujärjestelmän. Jokainen markkinoille saatettu tuote testataan yksityiskohtaisesti, jotta sen käyttö ei ole pelkästään miellyttävää ja mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista.