self-leveling cross line laser level 10m with case and magnetic holder

69,70€
Toimitusaikaa kotiin 7-9tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1218078
Koodi: 077 363*75-100
Brändi: NEO TOOLS
https://i.ak24.ee/mf/medium/neo-tools.jpg
rakennus - ja renoveerimistöödel käytetään isenivelleerivat ristjoonlaserit NEO lainepikkusega 635 nm. tuotetta käytetään vertikaalsete ja horisontaalsete joonte tai molemmalla kerralla määratlemiseks jopa 10 metrin etäisyydellä. tasoittamiseksi kuluva aja lühendamine on työkalun vaieldamatu etu. Ristjoonlaser on varustettu isetasanduva mehhanismiga, joka toimii välillä +/-5°, mikä mahdollistaa saavuttaakseen tarkkuutta ilma työkalun manuaalisesti seadistamata. kumilla päällystetty runko estää työkalun käest liukkautta. Laseril on 1/4" niit aluse varten. magneettikiinnitys mahdollistaa kiinnitettävä tuotetta metallpinnale. Tööriistal on valgusindikaator väärän asetuksen kohta. helpompi varastointi ja työkalun kaitse kandmisel kiitos mugavale ümbrisele. tuotteen laatu on garanteeritud Euroopa CE sertifikaadiga NEO Tools - brändi täyttää ammattilaisten odotukset.
  • EAN 5907558433999
  • pariston tyyppi 2 x AAA
  • Tasapinna tyyppinen laser isetasanduv
  • nettopaino 406
  • Laseri lainepikkus 635
  • tarkkuus ±0,5 mm/m
  • Vahemik 10
  • tasojen seadmine horisontaalisesti, pystysuorassa, risti

NEO TOOLS

Neo Toolsin omistaa puolalainen Grupa Topex, ja se tarjoaa laajan valikoiman sähkö- ja käsityökaluja. Vuosien aikana yritys on saavuttanut Puolan työkalumarkkinoiden johtavan aseman ja siitä on tullut yksi tärkeimmistä Keski- ja Itä-Euroopan valmistajista.

Grupa Topex omistaa myös 3 ulkomaista yritystä Venäjällä, Ukrainassa ja Romaniassa sekä huoltopalveluita tarjoavan GTX Servicen. Yrityksellä on yhteensä noin 600 työntekijää.

Portfolioon kuuluu 6 tuotemerkkiä (Neo Tools, Graphite, Graphite Pro, Verto, Topex & Top Tools), jotka tarjoavat yli 6 500 tuotetta ja niitä löytyy yli 40 maassa maailmanlaajuisesti. Menestystä on saavutettu luotettavuudella, yrittäjyydellä ja jatkuvalla kehittämisellä.