CARPRO CQ DLUX

107,70€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104181
Koodi: 8809397810153
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

CQUARTZ Dlux Plastics & Wheels Coating (plastmassid ja rattakatted)

CQUARTZ Dlux on eniten kehittynyt trimmi ja vanteen päällystekerros.

valmistettu korkealaatuisesta korkealaatuisesta orgaanilisest silaanist, mikä sisältää yli 50% puhast ränidioksiidi! toisin muista trimmitoodetest Palauttaa ja suojaa CQUARTZ Dlux kaksi vuotta tai kauemmin, käyttäen ainutlaatuista nanokompositsiooni, mikä mahdollistaa sillä keemiliselt sitoa trimmi pooridega! Dlux on myös KÕRGUSELT kestävä äärmuslikele lämpötiloille, mikä tekee tästä täiusliku tuotteen pyörien suojelemiseen. Traditsioonilised tuotteet pestakse maha muutaman nädala tai kuukauden sisällä, mutta CQ Dluxi on testattu koko maailmassa ja se suojaa jatkuvasti kuukauden aika!

Dlux on erityisesti kehitetty niin muovien kun myös kumin ja metallien peittämiseen. sitä voidaan käyttää melkein jokaisella vanteen viimistlusel, mukaan lukien läpinäkyvän päällystetty, kromattu, alumiinilla ja plastil. Minu kogemuse kohaselt on Dlux koko markkinalla juhtival kohal, kun tegemist on muovista väliskattematerjalide kaitsmisega ja se tumestab kattematerjalid ilma soovimatuid libedaid rasvaseid jäännökset jättämättä.

Sisu 30ml:
(1) CQUARTZ DLUX 30ml.
(4) 10 x 10 cm Suede MF applikaattorit.
(1) vahtplokk applikaattori.
(2) CQARTZ autokleebised.
(1) käyttöohje.

Sisu 100ml:
(1) CQUARTZ DLUX 100ml
(5) 10 x 10 cm mokkaplokk MF aplikaatorit.
(1) vahtplokk applikaattori.
(5) Hologramm-tarrat
(1) käyttöohje

ominaisuudet:
kestää lämpötila yli 800F.
erittäin helppo kanda tekstuursetele plastidele.
erinomainen UV-suoja kaikilla väliskattematerjalidel.
Mitmekülgsus: muovit, pyörät ja kuminen pinnat.
keskimmäinen käyttö 4 vanteen ja kaikkien muovinen koristeiden varten = 10ml.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.