Akkulaturi 12V

376,80€
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 561550
Koodi: CTEK*40-197
Brändi: Ctek
https://i.ak24.ee/mf/medium/ctek.jpg
PRO 25SE 25A  , innovatiivinen - monitoiminen - tehokas automaattilaturi kaikille 12V moottoriajoneuvojen akuille, myös LiFePo4 litiumioni (erilllinen latausohjelma), lyijyakkujen elvytys, akkutesti, jatkuva jännite, akun ylläpito, lataustilan seuraus, useita latausohjelmia, 6m pitkät latauskaapelit kiinteään asennukseen, virtajohto 1.9m, seinäteline sis toimitukseen
PRO25SE
30-450Ah: LiFePO4, 40-500Ah: (Ca/Ca), GEL, AGM, EFB, IP44, -20°C ... +50°C, 3.2kg, jännitteen ja virran aaltoisuus vähäistä (<4%): ei vahingoita herkkiäkään sähkölaitteita, kipinöimätön, suojattu vääränapaiselta kytkennältä

PRO25SE on innovatiivinen, monipuolinen ja erittäin tehokas 25A: n akkulaturi ja virtalähde. Mukana toimitetaan 6 metrin latauskaapelit, joten voit asentaa yksikön luiska- tai työtiloihin. Yhdistämällä teho ja edistynyt tekniikka turvallisuuteen ja yhteensopivuuteen toimimaan minkä tahansa 12 V: n ajoneuvon akun, mukaan lukien litium *, kanssa, se on täydellinen ratkaisu akun lataamiseen ammattikorjaamossa. *) 12 V: n litiumparistot (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

25A: n laturi ja virtalähde korjaamoille


Edistynyt tekniikka varmistaa, että turvallinen ja pikalataus toimitetaan täsmälleen yksittäisen akun tarpeiden mukaan. PRO25SE: ssä on oma lyijyakkujen kunnostusohjelma, joka palauttaa paristojen käyttöiän ja kunnostaa tyhjät paristot. SUPPLY-tila tukee akkua diagnoosi- tai vianetsintätyön aikana. Siinä on matala jännite ja virran aaltoilu, joten se on turvallista akulle ja ajoneuvon herkille elektronisille järjestelmille. Täysin automaattinen ja helppokäyttöinen, se on myös erittäin helppo liittää, kipinöimätön ja napaisuussuojattu käyttäjän ja myös akun suojaamiseksi. PRO25SE on suunniteltu varmistamaan helppo käsittely sekä työpajassa että näyttelytilassa. Vaikka se on kevyt ja kannettava, kestävä, iskunkestävä kotelo tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään myös kovimman työpajaympäristön. PRO25SE: n mukana tulee 6 m kaapelit, ripustin ja kiinnike.

ominaisuudet
Integroidut turvaominaisuudet, joten se on turvallista akulle ja ajoneuvolle.
Sisäänrakennettu lämpötila-anturi maksimaalisen lataustason saavuttamiseksi
Täysin automaattinen ja helppokäyttöinen. Helppo liittää, kipinöimätön ja napaisuussuojattu.
Erityinen lyijyhappojen kunnostusohjelma pariston käyttöiän palauttamiseen ja tyhjät paristot kunnostamiseksi.
IP44 luokiteltu ulkokäyttöön
Kevyt ja erittäin kannettava
Kestävä ja kestävä
2 vuoden takuu
Tekniset tiedot
Akun kapasiteetti
40–500 Ah, lyijyakut. 30–450 Ah, LiFePO₄.
Latauskategoria
AC-lataus
Takavirran tyhjennys *
Vastaa alle 1 Ah / kk
Takavirran tyhjennys, yksityiskohdat
*) Takavirran tyhjennys on virta, joka tyhjentää akun, jos laturia ei ole kytketty verkkovirtaan. CTEK-latureilla on erittäin matala takavirta.
Akun jännite
12 V
Paristokemia
Lyijyhappo; Litium-ioni
Ympäristön käyttölämpötila
-20 ˚C - +50 ˚C
Jäähdytys
Tuuletin
Käynnistysjännite
2,0 V
Tulo
220–240 VAC, 50–60 Hz, 2,9 A
Aaltoilu **
Alle 4%
Tuotos
14,4 / 15,8 / 13,6 V, 25 A, lyijyakut. 13,8 V / 14,4 V / 13,3 V, 25 A, LiFePO2.
Ripple, yksityiskohdat
**) Latausjännitteen ja latausvirran laatu on erittäin tärkeää. Suuri virtapiiri lämmittää akkua, jolla on ikääntyvä vaikutus positiiviseen elektrodiin. Suurjännitteen aaltoilu voi vahingoittaa muita akkuun kytkettyjä laitteita. CTEK-akkulaturit tuottavat erittäin puhdasta jännitettä ja virtaa matalalla aaltoilulla.
Akkutyypit
12 V :; MÄRKÄ; MF; Ca / Ca; Yhtiökokous; EFB; GEELI; LiFePO₄
Suojauksen aste
IP44
Kokonaispaino (yksikkö laatikossa)
3,9 kg
Mitat (P x L x K)
235 x 130 x 65 mm
Latauskaapelin pituus (lähtö)
6 m
Nettopaino (yksikkö kaapeleilla)
3,2 kg
Takuu

käyttöohje