Auton kiillotus K2 järjestelmällä

Auton kiillotus K2 järjestelmällä
Riippumatta siitä paljon vaiheita kiillotukseen te valitsette 1, 2, tai 3, on noudatettava seuraavia ohjeita: 
1. Yleensä tekevät tätä toimenpidettä ammattilaiset kiillottajat, koska se on prosessi, joka vaatii aikaa ja taitoa, on myös mahdollisuus, että itse kiillottaessa vaurioituu auton maalipinta, jos vahingossa kiillotat maalin tai pohjamaalin asti. Alapuolella oleva kuva osoittaa, millainen on auton pinnan koostumus. Auton kiillotuksessa käsitellään ainoastaan yläkerrosta joka on lakkakerros.
2. Auton maalipinnan on oltava puhdas ennen kiillotuksen aloittamista. Isot viat voidaan poistaa hiekkapaperilla. Shampoopesun jälkeen on suositeltava tehdä autolle syväpuhdistus. Tämän vaikean lian irrotukseen käytetään erityistä auton  puhdistussavea. 
3. Ravista pakkauista ennen käyttöä.
4. Tahna levitetään pintaan kiillotussienen avulla tasaisesti, pienella nopeudella (noin 600 k/min), sen jälkeen nosta kierrosnopeutta noin 1500 asti ja kiillota, korkeakiiltoisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Kiillotukseen käytettävien kiillotustahnojen järjestys on esitetty alla olevissa taulukoissa. Jos on monivaiheinen kiillotus, sitten aloitetaan enemmän hankaavilla tahnoilla ja prosessi lopetetaan erittäin hienolla tahnalla Q5.
5. Kiillotuksen jälkeen puhdista pinta mikrokuituliinalla esimerkiksi ID 390779 .
Älä anna tahnan kuivua muoviosissa. 
Kiillotusta ei voi tehdä auringonpaisteessa vaan ainoastaan varjoisassa paikassa.
Tästä voit katsella kiillotuksen opetusvideota:
Auton kiillotus K2 järjestelmällä. Valitse joko 1-, 2- tai 3-vaiheinen kiillotus:

1. 1-vaiheinen yksinkertainen kiillotus, kiilto ja 90% vikojen poisto.
Kiillotukseen käytetään:
 • k2 luster q3 vihreä kiillotustahna  L3200
 • kiillotussieni
 • kiillotuskone.

k2 luster q3 vihreä kiillotustahna  L3200
Nopea 1-vaiheinen menetelmä naarmujen irrottamiseen. Kiillotustahna on tarkoitettu käyttöön hiomakoneen kanssa. Poistaa tehokkaasti hiomapaperin jäljet, naarmut, hologrammit, värimuutokset, appelsiininkuori-vaikutuksen, merkit hapettumisesta ja palauttaa himmentynyt värisävyn. Täydellisesti sopii ajoneuvojen lakatuille pinnoille ja vanhojen maalattujen pintojen uudistukseen. Auton maalipinnan, teollisuuspinnoiteiden, ajoneuvojen valojen, veneiden, akryylin, huonekalujen, synteettisten pintojen ja monien muiden pintojen kiillotukseen.
Tahnaa käytetään kovan kiillotussienen kanssa (esim. K2 DURAFLEX L611 ID 493237 , L641 ID 493239 ) tai keskikovan kiillotussienen kanssa (esim. K2 DURAFLEX L612 ID 491308 , L642 ID 334351 ).
Kiillotuskone, sähkö- tai paineilmakäyttöinen. suositeltava on epäkeskokiillotuskone
Kiillotuksen jälkeen levitä pintaan suojavaha tai K2 gravon keraaminen pinnoite.

k2 quantum synteettinen suojavaha 
Korkealuokaisen polymeerien pohjalla valmistettu synteettinen suojavaha takaa pitkäkestoisen suojan ajoneuvojen maalipinnoille. Vaha sisältää maalipintaa kirkastavia lisäaineita ja jättää käsitellyille pinnoille pitkäkestoisen kiillon. Aineen käytön jälkeen pinnat ovat sileät ja vettähylkivät.
K2 gravon keraaminen pinnoite.

Keraaminen pinnoite joka suojaa pintaa naarmuilta, lialta, UV- säteilyltä, suoloilta, lintujen ulosteilta, saasteelta, hyönteistahroilta, korroosiolta ja mekaanisilta vaurioilta. Keraamisen pinnoitten ansiosta autoa ei tarvitse enää vahata. Erinomaisen itsepuhdistusominaisuuden ansiosta torjuu se tehokkaasti likaa ja siksi ei ole tarvetta autoa usein pestä. Päinvastoin kuin vaha ei ole keraaminen pinnoite kemikaaleilla poistettavissa. 

Kiillotusprosessin kuvaus yläpuolella, kohdat 2-5

2. 2-vaiheinen kiillotus, kiilto ja 100% vikojen poisto.
Kiillotusprosessissa käytetään:
 • k2 luster Q3 vihreä kiillotustahna  L3200
 • k2 luster Q5 sininen kiillotustahna
 • kiillotussieni
 • kiillotuskone
k2 luster q3 vihreä kiillotustahna  L3200
Aloittaa kiillotusta tämällä tahnalla.
Kiillotustahna on tarkoitettu käyttöön hiomakoneen kanssa. Poistaa tehokkaasti hiomapaperin jäljet, naarmut, hologrammit, värimuutokset, appelsiininkuori-vaikutuksen, merkit hapettumisesta ja palauttaa himmentynyt värisävyn. Täydellisesti sopii ajoneuvon lakatuille pinnoille, ja vanhojen maalattujen pintojen uudistukseen. Auton maalipinnan, teollisuuspinnoiteiden, ajoneuvojen valojen, veneiden, akryylin, huonekalujen, synteettisten pintojen ja monien muiden pintojen kiillotukseen.
Q3 tahnaa käytetään kovan sienen kanssa (esim K2 DURAFLEX L611 ID 493237 , L641 ID 493239 ) tai keskikovan sienen kanssa (esim. K2 DURAFLEX L612 ID 491308 , L642 ID 334351 ).
k2 luster Q5 sininen kiillotustahna 200g
Kun olet Q3:lla lopettanut, silloin aloittaa kiillotusta tämällä tahnalla.
2 luster Q5 hieno kiillotustahna on maitomainen aine loppuviimeistelyyn, jota käytetään maalipintojen, lakkojen ja monien muiden pintojen kiillotukseen viimeisessä vaiheessa. Poistaa kiillotusjäljet ( hologrammit) ja mikronaarmut. Sen kanssa saavutatte erittäin korkeakiiltoisen ja syväsävyisen pinnan. Kiillotuksen aikana syntyy vähän lämpöä ja ei kuumenna pintaa. Suositeltava kaikenlaisten autojen maalipintojen, lakkojen, teollisuuden lakkojen, komposiittituotteiden, ajovalojen, selluloosan, huonekalujen , synteettisten pintojen, akryylien ja monien muiden pintojen kiillotukseen..
Q5 tahna sopii käyttöön pehmeiden kiillotussienien kanssa (esim.  K2 DURAFLEX L613 ID 493238 , L614 ID 491309 , L643 ID 334352 , L644 ID 491311 ).
Kiillotuskone, sähkö- tai paineilmakäyttöinen. suositeltava on epäkeskokiillotuskone
Kiillotuksen jälkeen levitä pintaan suojavaha tai K2 gravon keraaminen pinnoite.

k2 quantum synteettinen suojavaha 
Korkealuokkaisten polymeerien pohjalla valmistettu synteettinen suojavaha takaa pitkäkestoisen suojan ajoneuvojen maalipinnoille. Vaha sisältää väriä kirkastavia lisäaineita ja jättää käsitellyille pinnoille pitkäkestoisen kiillon. Pinnat muuttuvat tasaiseksi ja vettä hylkiväksi
K2 gravon keraaminen pinnoite.

Keraaminen pinnoite joka suojaa pintaa naarmuilta, lialta, UV-säteilyltä, suoloilta, lintujen ulosteilta, saasteilta, hyönteisiltä, korroosiolta ja mekaanisilta vaurioilta. Keraamisen pinnoitteen ansiosta ei ole enää tarvetta vahata auton pintaa. Erinomaisen itsepuhdistusominaisuuden ansiosta torjuu se tehokkaasti likaa, sen vuoksi vähenee tarve autoa niin usein pestä. Toisin kuin vahat ei ole keraaminen pinnoite kemikaaleilla irrotettavissa 

Kiillotusprosessin kuvaus yläpuolella, kohdat 2-5


3. 3-vaiheinen kiillotus, kiilto ja 100% vikojen poisto.
kiillotuksessa käytetään:
 • k2 luster Q1  valkoinen kiillotustahna
 • k2 luster Q3  vihreä kiillotustahna  L3200
 • k2 luster Q5 sininen kiillotustahna
 • kiillotussieni
 • kiillotuskone
k2 luster Q1 valkoinen kiillotustahna
Kun olet Q3:lla lopettanut, silloin aloittaa kiillotusta tällä tahnalla.
K2 LUSTER Q1 valkoinen L11000 erittäin hiova kiillotustahna on tarkoitettu auton maalipinnan, lakan ja monien muiden pintojen konekiillotukseen. Suositeltava käyttää autoteollisuudessa ja teollisuusaloissa. Se poistaa nopeasti erittäin isot naarmut ja poistaa erittäin vaurioitunut maalipinnan viat. Käsittelyn aikana syntyy vain vähän lämpöä ja se ei kuumenna pintaa. Suositeltava kiillotukseen: kaikentyyppiset auton maalipinnat, teollisuuslakat, veneet, kalusteet, geelipinnoitteet, komposiittimateriaalit, ajovalot, selluloosa, huonekalut, synteettiset pinnat, akryylit ja paljon muuta.
Q1 tahna sopii käyttöön kovan kiillotussienen kanssa  (esim. K2 DURAFLEX L611 ID 493237 , L641 ID 493239 ).
k2 luster q3 vihreä kiillotustahna  L3200
Kiillotustahna on tarkoitettu käyttöön hiomakoneen kanssa. Poistaa tehokkaasti hiomapaperin jäljet, naarmut hologrammit, värimuutokset, appelsiininkuori-vaikutuksen, merkit hapettumisesta ja palauttaa himmentynyt värisävyn. Täydellisesti sopii ajoneuvon lakatuille pinnoille, ja vanhojen maalattujen pintojen uudistukseen. auton maalipinnan, teollisuuspinnoiteiden, ajoneuvojen valojen, veneiden, akryylin, huonekalujen, synteettisten pintojen ja monien muiden pintojen kiillotukseen..
Q3 tahnaa käytetään kovan sienen kanssa (esim. K2 DURAFLEX L611 ID 493237 , L641 ID 493239 ) tai keskikovan sienen kanssa (esim. K2 DURAFLEX L612 ID 491308 , L642 ID 334351 ).
k2 luster Q5 sininen kiillotustahna 200g
Kun olet Q1:llä lopettanut, silloin aloittaa kiillotusta tällä tahnalla.
2 luster q5 erittäin hieno kiillotustahna maitomainen aine loppuviimeistelyyn, jota käytetään maalipintojen, lakkojen ja monien muiden pintojen kiillotuksen viimeisessä vaiheessa. poistaa kiillotusjäljet ( hologrammit) ja mikronaarmut. sen kanssa saavutatte erittäin korkeakiiltoisen ja syväsävyisen pinnan. kiillotuksen aikana syntyy vähän lämpöä ja ei kuumenna pintaa. suositeltava kaikenlaisten autojen maalipintojen, lakkojen, teollisuuden lakkojen, komposiittituotteiden, ajovalojen, selluloosan, huonekalujen , synteettisten pintojen, akryylien ja monien muiden pintojen kiillotukseen.
Q5 tahna sopii käyttöön pehmeän kiillotussienen kanssa (esim.  K2 DURAFLEX L613 ID 493238 , L614 ID 491309 , L643 ID 334352 , L644 ID 491311 ).
Kiillotuskone, sähkö- tai paineilmakäyttöinen. suositeltava on epäkeskokiillotuskone
Kiillotuksen jälkeen levitä pintaan suojavaha tai K2 gravon keraaminen pinnoite.

k2 quantum synteettinen suojavaha 
Korkealuokkaisten polymeerien pohjalla valmistettu synteettinen suojavaha takaa pitkäkestoisen suojan ajoneuvojen maalipinnoille. Vaha sisältää väriä kirkastavia lisäaineita ja jättää käsitellyille pinnoille pitkäkestoisen kiillon. Pinnat muuttuvat tasaiseksi ja vettä hylkiväksi.
K2 gravon keraaminen pinnoite.

Keraaminen pinnoite joka suojaa pintaa naarmuilta, lialta, UV-säteilyltä, suoloilta, lintujen ulosteilta saasteilta, hyönteisiltä, korroosiolta ja mekaanisilta vaurioilta. Keraamisen pinnoitteen ansiosta ei ole enää tarvetta vahata auton pintaa. Erinomaisen itsepuhdistusominaisuuden ansiosta torjuu se tehokkaasti likaa, sen vuoksi vähenee tarve autoa niin usein pestä. Toisin kuin vahat ei ole keraaminen pinnoite kemikaaleilla irrotettavissa. 

Kiillotusprosessin kuvaus yläpuolella, kohdat 2-5

K2-kiillotustahna on saatavana myös 1 litran pullossa.