Ruosteenpoistaja - ruosteen kuolema aeros. 255gr

9,80€
12,20€ -20%
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 41
Koodi: HG5718
Brändi: Hi-Gear (USA)
https://i.ak24.ee/mf/medium/hi-gear-usa.jpg

Rust treatment "no rust"
Muuntaa ruosteen ja estää leviämisen. Aine toimii luotettavasti - on vahva suojaava kerros, joka toimii kuin pohjamaali. Ohjeet: Poista irtonainen lika ja ruoste teräsharjalla tai hiekkapaperilla. Levitä aine pinnalle penselillä ja anna sen kuivua noin 12 tuntia. Sitten voit levittää pinnalle pohjamaalin ja maalin. Jos ainetta on mennyt maalipinnalle, poista se heti vedellä välttääkseen maalivaurioita. Valmistettu USA: ssa.

Käyttö:
1. Valmistele pinta: pinnan on oltava kuiva ja puhdas, öljytön ja rasvaton. Puhdista pinta silikoninpoistajalla. Poista mahdollisimman paljon ruostetta mekaanisesti (karkealla hiekkapaperilla tai metalliharjalla). Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.
2. ruiskuttaa ruosteenmuunnin esivalmistetulle pinnalle. Ravista pulloa säännöllisesti käytön aikana. Pidä pullo 15-30 cm päässä käsiteltävästä pinnasta. Suihkuta ruosteisiin metallipintoihin, kunnes saadaan tasainen pinnoite. Vältä tippumista.
3. Suihkuta useita (2-3 tai enemmän) ohuita kerroksia vähintään kahden minuutin välein. Voit viimeistellä, kun pinta on kuiva (muodostuu tumma suojakerros). Puhdista ylimääräinen ruosteenmuunnin alkoholilla.
4. Odota 2-3 tuntia ennen pintakäsittelyn aloittamista, ellei ylimääräistä pinnoitetta ole suunniteltu.
5. Anna käsiteltyjen pintojen kuivua 24 tuntia ennen maalaamista. Liuottimien ja puhdistusaineiden käyttö ei vahingoita syntynyttä pinnoitetta.
6. Hio hienolla hiekkapaperilla ennen maalaamista. Tarvittaessa alukkeen lisäkäyttö on sallittua.

 

Tuote on saatavilla vain verkkokaupasta tilattaessa