CARPRO IronX Paste

8,10€
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Lisää ostoskoriin
ID-numero: 1104208
Koodi: 8809397812607
Brändi: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg
saatavana 1kpl.

IronX Paste

tiivistetty epäpuhtauksien poistaja eniten hullemate saasteainete kohatiseks puhdistukseen.
IronX Paste on kehitetty, et pitämään tiukasti kiinni vertikaalipinnoilla ja rünnata paksu ladestust. se on kontsentreeritum kun IronX-spray ja sisältää samu ainutlaatuisia keemilisi ainesosia, mikä lahustavad tehokkaasti rauda. IronX Paste'i tärkein etu on sen võime poistaa punktuaalselt kerääntynyt saastet, jota traditsioonilised raudan poistajat ei kykene.

IronX Paste sopii erinomaisesti autovärvidele ja puhdistaa ja poistaa turvallisesti kerrostumat läpinäkyvien kerrosten sis. IronX Paste on erittäin suositeltava kaikille läpinäkyvän pinnakattega, kromattu tai alumiinivanteille. Piduritolm ja maanteekattega yhteydessä lika küpsevad veljedele. Piduritolm sisältää suurella määral rauda ja voi pintaan nopeasti pinta hajottaa. IronX Paste poistaa helposti jarrupölyn , et pysäyttää edasised vauriot. IronX Paste voi säästää teidän tehdaksen veljede väljavahetamise kulusid!

ominaisuudet:
kiinnittyy vertikaalisille pinnoille.
pitkä seisuaeg, et työskennellä niin kaua kun täytyy, että poistaa raudan- ja piduritolmuplekid.
turvallinen käytä, happovapaa ja pH-neutraali (pH 6-7).
harmiton käytettäväksi alumiini-, kromattu, anodisoitu, metalliseos- tai läpinäkyvän päällystetty veljedel.
se koostumus on sekä tehokas ja harmiton käytettäväksi kaikilla auton pinnoilla ja ei vahingoita läbipaistvaid katteid.
IronX tahna estää teräksellä yhteydessä vaurioiden levikut & auttaa suojella teidän ajoneuvoa värvisüsteemi rikete eest.
Säästliku hinnaga - vähe leviää kaugele.

ohjeet: käyttö:
Levitä pesukindaga tai vahuaplikaatoriga vielä kostealle pintaan. (toisin tästä, kun ma kasutan IronX spray, jonka tapauksessa annan ajoneuvolle ensiksi nopea kuivuse).
Levitä sienelle ja levitage yli koko pinna.
anna tuotteella 5-6 minuuttia tai vastaavasti tarpeelle varjossa seisoa pysyä.
Pärast seisuaega ota kostea (ei leotatud) vuuk tai muu värvikindel sieni (tai muu vahend, kun haluatte) ja sekoita pinta.
huuhtele pinta perusteellisesti tai anna ennen põhjalikku loputamist hieman kauemmin vaikuttaa.

CARPRO

CARPROn perustivat Koreassa vuonna 2009 ihmiset, jotka rakastavat autojaan ja joiden tehtävänä on tarjota ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustettuja tuotteita harrastajien saataville. Visiomme ja edistynyt teknologiamme toivat CQUARTZin kaltaiset pinnoitteet markkinoille, kun niitä ei vielä tunnettu läntisellä pallonpuoliskolla. CARPRO oli alkuperäinen nanoteknologian autonosien luoja ja jatkaa uusien tuotteiden ja tuoreiden ideoiden tuomista massoille. Sisätilojen pinnoitteista ja puhdistusaineista tunnetuimpiin CQUARTZ-keraamiseen maaliimme, meillä on jokaiseen autonhoitotarpeeseen jotakin. Autosi ansaitsee äärimmäisen suojan, ja tarjoamme tuotteita, jotka tuottavat ammattimaisia ​​tuloksia.